Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Lise mezunu hizmetli seçersem daha sonra memur olma ihtimalim var mı?

deejayamt

Üye
Konular
14
Reaksiyonlar
0
ben lise mezunu olarak 82 puan aldım. fakat hizmetli kadrosunu seçtim bunun sonrasında kurumdan düz memurluğa ve ya yükselme ihtimalim varmı sizce kolaymı bu işlem...

çünkü çoğu memur başka bir ile atanmanın veya yükselmenin çok zoooooor.. olduğunu söylüyor.. memur olan arkadaşlar varmı aranızda yardımcı olabilirmi...

Kurum içerisinde açılan görevde yükselme ve ünvan değişikliği sınavları ile yükselebilirsin. Sen önce atanmaya bak :)

yanlış biliyorsun :) Belli bir hizmet süresinden sonra kurum içinde açılan sınavlara katılarak yükselebilirler.

arkadaşlar hizmetlilerdede yükselme var. ancak kuruma göre farklı. meb. 5 yıl çalışma şartı istiyor en az.. diğe kurumlarda kafalarına göre zaman zaman açıyor. ama 5 yıda 6 yılda mı. şansına..

2012-ÖMSS’ye ortaöğretim düzeyinde başvuran adaylar kuraya başvuramazlar. Başvuru koşullarından herhangi birine durumunun uymadığı tespit edilen adaylar, kuraya alınmış olsalar bile kura sonucu ile elde ettikleri hiçbir haktan yararlandırılmazlar.

Aday Kitapçığını iyice okudunuzmu. !!!!!!

SNRBYSL;

Şener sen iyice oku kılavuzu incelemekten anlamaktan bi habersin!Lise muzunu ''Hizmetli'' Olabilir.

Bu forumda kim dedi''Lise mezunu kuraya katılabilir''?Kuraya katılma farklı bişey hizmetli kadrosuna atanma farklı bişey!Sen ilk önce ne dediğinin farkına var!

yüksekokul mezunuda hizmetli olabilir. mesela yüksekokulların içinde 3001 genel alımlarda bir cok hizmetli var.

SNRBYSL;

Olum bak git !!!! :D

ne fark eder yerleri silerken şimdikinden daha çok para kazanabileceğim kesin. neden silmeyeyim

Üst Alt