Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Lise mezunu memur ön lisans ile vhki olabilir mi?

bycelik41

Yeni Üye
Konular
5
Reaksiyonlar
0
Merhaba iyi günler,
ekpss atamalarında tercihlerde normalde bilirsiniz, gih sınıfı memur olarak çalışan biri vhki gibi kadrolara geçemiyor, aynı sınıfta oldukları için.
Peki şunu paylaşarak;
"MADDE 14 Halen memur olarak çalışmakta olanlar, başka hizmet sınıfı kapsamındaki kadrolar ile bulundukları kadrolardan farklı olmak kaydıyla mezunu oldukları eğitim programları itibarıyla ihraz etmiş oldukları unvanlara ilişkin kadrolar hariç olmak üzere bu Yönetmelik kapsamında yerleştirme işlemlerine başvuramaz, yerleştirilseler dahi atamaları yapılamaz."
maddesinde belirtilen konu nedir acaba?
Mesela Lise mezunu memur olarak atandık,
Tekrar tercihlerde önlisans mezunu olarak vhki tercih edersek ozaman atama gerçekleşmiş olurmu? sonuçta eğitim farkı var diye sorayım dedim.

Birde aynı örneği şu şekilde vereyim;
Th sınıfı lise mezunu teknisyen olan biri,
Th sınıfı önlisans mezunu tekniker kadrosuna ataması yapılabilirmi?

Şimdiden cevaplar için teşekkürler, konu hakkında kesin bilgisi olanlar cevaplarsa çok sevinirim.

Bende merak ediyorum bunu ve ayrıca ön lisans tercihinde th sınıfı tercih yapıyorum ancak 8 tane birbirinden farklı kod isteyen yer var onların hepsinden mi mezun olmamız gerekiyor birinden mezun olmamız yetiyor mu o yeri tercih etmemiz için

Önlisans mezunu GİH memur olarak VHKİ kadrosuna geçiş yaptım. Herhangi bir sınav gerektirmiyor. Sadece Bilgisayar Dersi aldığını belgeleyecek transkript veya sertifika olması gerekiyor.

Üst Alt