Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Lise mezunuyum. 68 puanla KPSS tercihi yapabilir miyim?

ackurt19

Üye
Konular
88
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar ben lise mezunuyum. kpss ye girdim.68 puan aldım.öğrenmek istediğim bundan sonraki süreç ne olacak.bende kpss tercihi yapabiliyormuyum.yoksa tercih yapma hakkı sadece önlisans ların mı.

Nasıl imkansız biraz açıklar mısınız acaba.

yeni yapılacak memur alımında en son girilen yılın kpss mi değerlendirelecek. mesela kişinin son yıla ait değil de daha önceki yıllara ait kpss puanı varsa o puanla tercih yapabilecek mi ????

bende 68 puan aLdım ama tercih yapmadım. bu puanla yerleşmek imkansız ama sen yine de şansını dene :)

Kpss

Kpss den 1 puanda alsan tercih yapabilirsin yalnız tercih süresi doldu habeein olsun bir sonra ki alımları beklemez lazım

1 milyon 812 bin 103 kişi sınava girdi aşşa yukarı heralde sitede öyle yazıyor . yine sitede şahit oldugum iktisat mezunu 90 net alan boşta kalmış , osym sitesine baktım tercih klavuzuna ortaöğretimlilerin tercih kadrolarında aranan eleman sayısı çok az 500 kişi falan heralde . burası türkiye imkansız diye birşey yok evet yanlış yazdım dayın varsa eğer imkansız olmaz yerleştirilirsin . ama tanıdıgın falan yoksa hiçbir ümidin olmasın bence . bunlar gerçek arkadaşlar . özürlüler merkezi sisteme geçilecek bu sene inşallah biz o sınavlara girecez ve atanmayı bekleyeceğiz . kpss ile işimiz yok atanma şansımız çok az 60,70,80 net ler için .

kardeş normal lise mezunu bir kişi 60 puandan yukarı alırsa yerleştirme için bavuru yapabilir yanlı özellikle düz lise mezunlarında yerleştirme puanları yukarıdan aşağı yapıldığı için çok yüksek yani geçen yıl en son 90 larda falan kalmıştı bu yıl ilk yerleştirme tercihleri yapıldı sonuçlar açıklandığı vakit taban puan lar da belli olur daha sağlam bil almış oluruz

Üst Alt