Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Lise mezunuyum. Nasıl bir iş bakabilirim?

Haticenuur

Üye
Konular
28
Reaksiyonlar
0
Ben çalışmıyorum . Nasıl bir yere başvurabilirim yardımcı olabilir misiniz, lise mezunuyum şu anda nerede çalışabliriim ?

Evinizdede çalışabileceğiniz iş imkanları oluyor. mesela benim duyduğum kadarıyla evinizde sarma sarabiliyorsunuz ne kadar yaparsanız okadar para kazanıyorsunuz. ama bu işin ücretleri nelerdir emeğinizin karşılığını alabiliyormusunuz bunlar hakkında pek bir bilgim yok.

Merhaba,

İşkur'a gidip kayıt olabilirsin.
Bunun dışında internet üzerinden belli başlı iş arayanlar için siteler var.
Kariyer.net Yenibiris.com elaman.net benim bildiklerim bunlar buradan cv oluşturabilirsin.
Ama en sağlamı işkur oraya gidersen sana yardımcı olurlar.

Evde yaprak sarma gibi işleri yapmaktansa küçük bir firmada görev alman senin açından daha iyi olur.
Hem kendini bir şekilde geliştirmiş olursun hemde sosyal çevren olur :)

Engelli kamu personeli secme sinavi yakin zamanda olacak bence ona calis atan devlet memuru ol sana yakisir

bence hazırlan bende hazırlanıyorum ilk seferde olmadı ama umarım bu sefer..

Ne iş yapabilirseniz ona göre engelli personel alan işyerlerine başvurabilirsiniz.
Arkadaşların söylediği gibi İşkura kayıt yaptırırsanız size yakın neresi engelli eleman alıyor görürsünüz.

Aynı zamanda EKPSS'ye de çalışıp zamanı geldiğinde sınava girebilirsiniz.

% 40 ve üzeri raporunuz varsa.

Haticenuur

bulacağın işi senden iyi kimse bilemez yapabileceklerini yalnızca sen bilirsin lise mezunu olmak iş kısıtlaması getirmiyor ki sen istersen bir muahsebecinin yanında işe başlarsın öğrenmeye başlarsın yada telefonlara bakarsın sekreterlik yaparsın bir markette kasiyer olarak çalışabilirsin halk eğitim kurslarına gidip el sanatlarından tutta bir çok kurslar var onlara gidip evde bir şey yapabilirsin ha ondanda vazgeçtim girişimcilik kursuna katılıp iş kurun bir işyeri açabilirsin

Liseyi bitirince ne olabilirim ?

Liseyi bitirmeme 17 kredi kaldı . Liseyi bitirdikten sonra ne gibi imkanlar var paraplejiyim..

Daha öncede böyle bir konu açmıştın ne yapabileceğini bir tek sen bilirsin senin aklını ve kafanın çok karışık olduğunu görüyorum biraz arın kendine gel önceki açmış olduğun bunun gibi bir konu başlığın var orda sana çok çok neler yapabileceğin hakkında bilgiler vermiştim.

[FONT=sans-serif]@Haticenur
[/FONT]
Öncelikle geçmiş olsun .Anladığım kadarıyla genç birisin, ben senin yerinde olsam yabancı dil eğitimi alır,daha fazla insanla iletişim kurar ,kendime uygun sportif aktivitelere katılmaya çalışırdım.Belediye ,İşkur ve Halkeğıtim kurumlarının ücretsiz kurslarını takip eder.İyi derecede kendimi eğitmeye çalışır,Çoğu insanın hayal bile edemediği işler yapardım.
Engel tanımayan başarı | Al Jazeera Turk - Ortadoğu, Kafkasya, Balkanlar, Türkiye ve çevresindeki bölgeden son dakika haberleri ve analizler
bu video beni çok etkilemiştir mesela

Selam kurslara git kitap oku kendini geliştir engelli memur atamaları oluyor panik yapma henüz çok gençsin daha önündeuzun yıllar var rahat ol oluruna bırak bazı şeyleri. Zamanla hayatın kendi kendine şekillenir zaten

Üst Alt