Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Lise öğrencisi bir kardeşimizin tekerlekli sandalye ihtiyacı var..?

alperen

Üye
Konular
36
Reaksiyonlar
0
Merhaba Değerli Arkadaşlarım,

Ankara Pursaklarda oturan 14 yaşındaki lise 2 öğrencisi kardeşimizin okul hayatını daha sağlıklı devam ettirebilmesi için tekerlekli sandalyeye ihtiyacı var.

Tekerlekli sandalye dağıtıldığını çok duymuştum ama biz tekerlekli sandalye bulamadık. Kardeşimizin tekerlekli sandalyesi kırıldığı için şuan sıkıntı içerisindedir.

Bize tekerlekli sandalye temin etmede katkı sağlayacak arkadaşlar varsa minnettar kalırız.

Herhangi bir engelli dernegine kayıtlı degilmi arkadaşımız derneklerin belirli dönemlerinde sandalye dagıtımı olur hem herhangi bir telefon numarasıda yazmamışsınız size yardımcı olacak arkadaşlarımız çıkarsa size ulaşabilmeleri için.

Merhaba,

Birkaç derneğe sormuşlar ama olumlu cevap alamamışlar.

Telefon konusunda haklısınız, yardımcı olmak isteyen arkadaşlar 530 212 25 68 nolu telefonu arayabilirler.

Milli Eğitim Bakanlığı mutlaka karşılar. Ayrıca belediye de gerekli ürünü temin edecektir. Bu mekanizmaları zorlayın önce...

Nasıl bir sandalyeye ihtiyacı var? Akülü mü manuel mi?

İnternette biraz araştırma yapınca TSD verdiğini gördüm. Aradım ve ellerinde oldukça dağıtım yaptıklarını söylediler ve bende arkadaşımızın babasına TSD ye üye olmları halinde tekerlekli sandalyeyi zamanla alabileceklerini söyledim.

Normal manuel bir tekerlekli sandalye isteniyor. Umarım en kısa zamanda bu isteğine ulaşır.

Üst Alt