İyi günler arkadaşlar forumayeni kayıt oldum Adım bahire .(yanlışlık yok doğru yazdım) okul hayatımın başlamasından bu güne kadar gelen bi sorunumdan bahsedeceğim.Öncelikle kendimi biraz tanıtayım.15 yaşındayım lise 1 öğrencisiyim.Benim özrüm sadece ayağımda kas hastasıyım ve kemik erimesi var.438 puanla bulunduğum ilçede bi anadolu lisesine gidiyorum (anadolu öğretmen uzak olduğu için a. lisesindeyim.Okulda asonsör ve rampa olmadığı için hergün babam çıkarıyor annemde akşam 4.te kucağında indiriyor.Benim gibi engelli ve öğrenci arkadaşlarım varsa bilirler 500 kişinin tuhaf bakışları önünde okul binasına çıkmanın ne demek olduğunu.
Herneyse devam edelim asönsör için uğraşıyoruz sanırım yapılacak ama çok uğraştırıyor.
Diğer bi sorun ise arkadaşım yok. yani sınıfta her kız birkaç kişiyle laflarken ben sıramda tek kalıyorum ve başımı sıraya dayıyorum.Bu sorun gerçekten beni çok sıkıyor artık.insanların neden benden kaçtığını anlamıyorum.. .bu böyle nereye kadar devam edecek! .Biraz uzun oldu ama sorunumu anlatmak zorundaydım kusura bakmayın.benle benzer sorunu yaşayanlar var mı? ya da bana bi tavsiye vermek isteyen?
EDİT:Kızım
Herneyse devam edelim asönsör için uğraşıyoruz sanırım yapılacak ama çok uğraştırıyor.
Diğer bi sorun ise arkadaşım yok. yani sınıfta her kız birkaç kişiyle laflarken ben sıramda tek kalıyorum ve başımı sıraya dayıyorum.Bu sorun gerçekten beni çok sıkıyor artık.insanların neden benden kaçtığını anlamıyorum.. .bu böyle nereye kadar devam edecek! .Biraz uzun oldu ama sorunumu anlatmak zorundaydım kusura bakmayın.benle benzer sorunu yaşayanlar var mı? ya da bana bi tavsiye vermek isteyen?
EDİT:Kızım