Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Lise Öğrencisiyim. Staj döneminde yapılacak SSK bakım maaşını almama engel olur mu?

death_king

Üye
Konular
9
Reaksiyonlar
0
mrb ben teknik lise 10. sınıf öğrencisi ve aynı zamanda engelli birisiyim bu bakım maaşı alıyor yakınım
ben şimdi bu teknik liselerde staj hakkında bazı şeyler okudum sigorta falan diyor bu ne anlama geliyor sigortalı olursam 18 yaş üstünde maaş alamayacağım mı anlamına geliyo

r ltf cevaplarmısın ve bu stajdan muaf hakkı yoktur değil mi

Merhabalar Bende Mesleki Açık Öğretim 10.Sınıf Öğrencisiyim Evde Bakım Ve 2022 Maaşı Almaktayım ve Yeşil Kartlıyım Staj Başlıyacam Kesilirmi?

peki cevap için tşk ben hiç anlamam bu ssk vs gibi şeylerden ondan bir sorayım dedim hem okul değiştirmeyi düşünüyorum staj yapmak gereksizz tekrar tşk

Bizde bürokrasi işgüzardır ya... Velev ki "sigortalılığınız tespit edildi" diye keserlerse (olmaz ya, oldu diyelim), o zaman "çalışmıyorum, staj sigortalılığı bu" diye dilekçe verip, aylıkların yeniden bağlanmasını sağlayabilirsiniz...

Üst Alt