Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Lise Öğrencisiyim ve İşitme Engelliyim. EKPSS'ye girebilir miyim?

QuitsatzHADERAH

Yeni Üye
Konular
10
Reaksiyonlar
0
Merhaba sevgili arkadaşlar, Ben lise öğrencisiyim önümüzdeki yıl bilemedim 2015 yılında lise'den mezun olacağım.
Sağlık raporumda bulunmakta %51'dir. ÖSYM'nin duyurduğu sınava katılabilirmiyim?
Hangi kitaplara çalışmam gerekir?
Başvuru Tarihini ÖSYM'nin sitesinden ne kadar aralıklarla kontrol edeyim.
Detaylı bir bilgi verebilecek arkadaşımız varmı?

Evet sınava girebilirsin liseye gidiyor olman sınava girmene engel değil yeterki bu yıl mezun ol :) Ayrıca raporunun yeni yönetmeliğe göre alınmış rapor olmasına dikkat et yani 2010 yılı sonrasında çıkan yönetmeliğe göre alınmış olsun. Sınav zamanına kadar da halk eğitim merkezlerinde açılan kurslara gitmeni tavsiye ederim. Mesela bilgisayar sertifikanın olması ya da daktilografi belgesi için daktilo kursu görmen ve sonunda bu tip sertifikalar edinmen senin yararına olacaktır.
Kaynak olarak aşağıdaki linkteki kitaplar fayda sağlayacaktır.

Kitapseç Yayıncılık EKPSS Engelli Kamu Personeli Sınavı Konu Kitabı Kitapseç Yayıncılık 2014 | Yediiklim Yayınları,İhtiyaç Yayınları,Kpss Kitapları, Kpss kitabı

Akıllı Adam EKPSS Engelli Kamu Personeli Seçme Sınavına Hazır...

bende acık lıse okuyom ve yenı basladım pekı lıse mezunu olmıyanlarda engellı kadrosundan faydalanabılırlermı ben mezun olana kadar kadrolar dolar artık memurlugu obur dunyada goruruz kahretsın zamanında okuyamadık sorunlardan dolayı :(

Lise mezunu olmayan arkadaşlarımız kura çekimine katılacaklar. Olumsuz düşünmeyin pes etmeyin okumaya devam :) Bu sınav her 2 yılda bir tekrarlanacak kadroların hemen dolacağı falan yok kendinizi olumsuz düşüncelerle üzmeden okumaya devam edin.

devran29;

Öğrenim durumlarında son sınıfta okuyan ve mezun olabilir durumdaysanız sınava girebilirsiniz.Başvuru klavuzu yayınlandığında herşey net olarak açıklanır şuan için beklemeniz yararına olacaktır

:(

ne yazıkkı daha yenı basladım lıseye en az 3 yıl sonra mezun olcak duruma gelırım o zamana kadar artık engellı kadrolarıda full olur atanması bı haylı zorlasır ben ılk okul mezunu olarak kura ıle katılabılsem guzel olurdu sanırsam katılma ımkanı var dımı yanlıs anlamadıysam :(

devran29;

ilkokul mezunu olarak kuraya başvurabilirsiniz.herhangi bir engel yok

hayırlısı olsun ınsallah kısmette varsa olur allah herkesın gonlune gore yardımcı olsun ınsallah

Life;

Raporu Alalı 1 - 1.5 Yıl Oldu, Kurslara gidebileceğimi hiç sanmıyorum çünki çalışıyorum,okula gidiyorum + kişisel uğraştığım ek iş'de var. biraz ağır gelir bana kurs.
Bu tip kurs'lara giren şahısları devlet inceliyor mu? o girdiği kurs alanı ile ilgili bir kurumamı yerleştiriyor acaba?
Bu yıl malesef mezun olacağımı sanmıyorum önümüz'deki yıl mezun olabilme şansım var.
ilgi için teşekkür ederim.

Üst Alt