Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Lise statüsünde memur oldum. Şimdi lisans bitirdim..?

pusat_eril

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
Ben lise mezunu iken ekpssye 2018 de girdim hizmetli olarak atandım sonra 2020 ekpssye yine liseden girdim 2021 yılındada lisanstan mezun oldum ama memuriyetimi intibak yaptırıp 9.dereceye düştüm şimdi ben lise puanımla yine tercih yapabilirmiyim yaparsam lise kadrodan mı lisanstan mı yapıcam diyelim liseden yaptım ben intibak yaptırıp memuriyette 9.dereceye düştüm memur olup genel idari hizmetlere geçersem bir kuruma benden lise diplomasını mı isteyecekler sistemde lisans gözüküyorum işin içinden çıkamadım sürec nasıl olucak

pusat_eril

sınava girmek istiyorsan lisanstan girmen gerek çünkü mezun olunan en yüksek bölümden sınava girilir. Hangi seneden atandın 2018 mi 2020 mi? Tercih yaptığın puanla tek seferlik tercih yapabilirsin ama lisans okuduğun için sınava girersen liseden değil lisanstan girersin sınava.

Üst Alt