Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Lise terkim. Sistemde online tercih yapamıyorum!?

Emir_22

Yeni Üye
Konular
4
Reaksiyonlar
0
MERHABALAR.
ARKADAŞLAR KONUYU BİLEN LÜTFEN YARDIM ETSİN.

ekpss tercihlerini yapamıyorum. nereyi secersem seceyim sürekli bu yazı geliyor onaylamaya calıstıgımda

"Başvuru formunuzda eksik veya yanlış bilgiler mevcuttur. Lütfen aşağıda berlirtilen alanlar ile ilgili kontrol ve düzeltmeleri yapınız.

1. tercihinizdeki kadro ortaöğretim düzeyinde olduğundan tercih edemezsiniz"

tabi bu satılarlar 1-2-3-4-5- diye aynı yazılar geliyor
Nerede sorun var ?

Bu arada osym de kişisel bilgilerimde okumadıgım halde okuyor yazıyor . tam olarak yazılanlar şunlar..

"e-Okul Ortaöğretim (Lise)
Okul No: 2052635601 069001 - AÇIK ÖĞRETİM LİSESİ ( - MERKEZE BAĞLI TAŞRA)
20024 - LİSE PROGRAMI
6307 - SOSYAL BİLİMLER (Dal: -1 - DALI YOK)"

e kendin diyosun okumadım diye o yüzden hata veriyor olabilir mi

sen mezun musun

Ben de yapamıyorum tercih..
Lisem düz diye galiba ?
Mezunum üstelik.

tkahveci86

okumadım değil hocam. hali hazırda okuyor görünüyorum ama ben şuan okumuyorum

ben lise terkim

yorgunzihin
Benimki düzeldi :)
ben lise terk oldugum halde ilkögretim sıralamasından tercih yapmam gerekiyormuş.
ama bunu osym nin sitesindeki ilköğretim kılavuzunu indirerek yaptım. istediğim yerlerin kodlarını direk yapıştırınca zaten cıkıyor sonuc.
ilgi için teşekkürler.

lise terksen olmaz o okuyor gözüken eskiden kalma yani mezun değilsin kuradan başka şansın yok zaten senin sınavın geçersiz diretirsen hukuka taşınır kılavuzda okuduğumu söylüyorum

Okursan hata vermesi normal mezun olman gerekiyor. Terk ya da okuyor olman mezun olmadığın anlamına geliyor zaten.

Kardeşim iyimisin ? Kuraya tabiyim. Beni yanlıs yonlendirmiste olabilirler. Bana sınava girmem gerektiği söylenmedi.

2018 şubatta sınava başvuruldu geçti gitti Eğer bu ayda ortaokul mezunu görünüyorsan kuraya tabi olman normal. Muhtemelen sorunun cevabı bu sanırım.

sınava girmediysen puanın bile yok nası ortaöğretim tercih vercen neyin hakkını helal etmiyon

Lise mezunları için anladıgım sınava girilmesi gerekiyor. Bu yüzden
ortaokul olarak tercih yaptım. :)

Son düzenleme:
yorgunzihin

Arkadaşım yanlış anlamışım veya beni yönlendiren kişi yanlış yönlendirdi diyebilirsin ama sadece hatalı konuştuğunu söyleyen bana İYİMİSİN DEME (görgü kurallarına uygun değil)

Ortaokul mezunları 999 dan da tercih yapabilir mi yoksa sadece 1000 nitelik kodundan tercih yapabilir lütfen yardımcı olur musunuz

Üst Alt