Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Lise ve üniversiteyi açıktan okuyup memur olabilir miyim?

yusufyılmaz

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Ben liseyi 1sinifta.2ay okuyup biraktim .fakat kaydimi hala aldirmadim,gitseydim 4sınıfa gidecektim.simdi açıktan okumak istiyorum.okuyup üniversiteye gidebilirmiyim?? Bide,devlet memuru olabilirmiyim ? Lutfen yardimci olabilirmisiniz? Yardimci oan arkadaslara simdiden tesekkurlerr :)

merabalar kardesler. :)

Ben liseyi 1sinifta.2ay okuyup biraktim .fakat kaydimi hala aldirmadim,gitseydim 4sınıfa gidecektim.simdi açıktan okumak istiyorum.okuyup üniversiteye gidebilirmiyim?? Bide,devlet memuru olabilirmiyim ? Lutfen yardimci olabilirmisiniz? Yardimci oan arkadaslara simdiden tesekkurlerr :)

evet lıseyı acıktan bıtırıp üniversitede okuyabılırsınız memurda tabi ekpss de en az 95 puan cekmek lazım atanmayı garantılestırmek ıstıyorsan allah yardımcın olsun bende acık lıse okuyom

Yada Üniversite okuyup 85 puan çekerekte memur olabilirsiniz, Üstelik üniversite okudugunuz içinde Şube Müdürü veya Daire Başkanlığına yükselme şansınızda olabilir. Tabi bu ihtimal zayıfta olsa olmayacak diye bir şey yok!

Üniversitede okuyabilirsiniz.
Memurda olabilirsiniz.

Üniversitede okuyabilirsiniz.
Memurda olabilirsiniz.
Önce lise okuduktan sonra sınavlara girer.
sonra üniversite okur lisans olarak sınavlara girer. Bende üniversiteye başladım inşallah bittiğinde birde öyle gireceğiz. lise dengi bir türlü olmadı çıtayı yükseltiyoruz.

yusufyılmaz;

Estağfurullah. O teşekkür bize ait.

Üst Alt