Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Liseden 87 puan üstü alıp hizmetli yazacaklar burada toplanalım

87 ve üzeri iyi puan bu puan ve üzeri alanların meb hizmetli tercih edeceklerini pek sanmam genelde hastaneler falan olabilir diye düşünüyorum (şayet hizmetli tercih ederlerse)

87 Alıpta hizmetli yazmayın yazık günah puanınızı heba etmeyin

Size katiliyorum hastane mebe gore daha iyi hizmetli icin gecen yilki puanlara baktogimizda hasrane hizmetli puanlari baya yuksek buda hastanenin hizmetli kadrosu olarak daha iyi oldugunu gosteriyor

tabiki daha iyi aynı memur kıvamında kadrodur angarya işleri taşeron yapar bu bakımdan sizde memurluk yaparsınız yada daha güzel bir iş verilebilir

Kardeşim benim puanda 87 sira 635 memurluk 122 tane gelmez sizce 2. Atamayu beklemelimiyim

sıraya bakma sen belkide önüde 500 kişi var tercih yapmıyacak o bakımdan bilemessin geçen tercihlerden biliyoruz adamın puanı yüksek yada beklemek istemiyor 87 88 le yada daha üzeri puanla hizmetli oluyor sonra bir bakıyorki millet 2 yada 3. atamada 85 le memur olmuş tabi ondan sonra isyan edebiliyor bu tamamen size kalmış bir durum yani ihtiyacın varsa gir ama sonra ben bu puanla hizmetli oldum adam benden çok aşağıda memur oldu deme hakkın olmaz

sonuçta ilk defa bu kadarm puan alıyoruz yüksek yerleri yazıp risk alabiliriz.

87 puan hizmetli düşünüyorsun yazık olur puanına memurluk gelebilir tercih yapmayanlar ve kamuda çalışıp yine sınava girenler var iyi düşün geçen yıl 84 puanla antalyaya atananlar var puanını heder etme derim

geçen yıl 3. atamada 500 orta öğretim memur alındı orta öğretim memur 8o puan hizmetli 75 den aşağı indi iyi düşünün orta öğretim 8o üstü 2 . yada 3. atamada şans yüksek atanan arkadaşlar var formda 84 memur büyük fırsat sabırla beklemek lazım

tercihler

Evet arkadaşlar tercihlerde soba yaklaştık lliseden tercihleri paylaşabiliriz. Benim puan 87.05 şuan hizmetli oldugum icin 30 tercihimide mecburen memurluk yazdım. Ama ilk defa atansaydim mutlaka hizmetli yazardım ve cogunuda hastane yazardım cunku hastane milli egitime gore hizmetli icin daha iyi

benımde puanım 87 meb hizmetli mi ? türkiye halk sağlığı hizmetli mi sizce ? nedeni ile bilgilerinizle yorum yapar mısınız ?

bazı yorumlarda gordum neden meb yerıne sağlık alanı dıyorsunuz acaba bunuda açarmısınız meb e atanırsak tatillerden yararlanma imkanı da varmış dendi bana ?? bu arada engelim ortopedik ayak işleri yapamam bilişim mezunuyum ama pc ile aram iyidir masabaşı işleri rahatlıkla yapabılırım.

Başari sirasi kac

Meb de genel olarak temizlik işi yaptiriyorlar ama hastanede bu işler tamamem taşeron yapuyor hizmetlide masa başi calışıyo ornegi santralde

Meraba arkadaslar bu tercihleri ben yapamadm kura tercihi yapamazsiniz diye ibare cikti lise mezunuyum bu tercihler sadece kuralarami bi bilgisi olan varmi bana yardimci olurmusunz

Ben 70 aldım ekpssden tercihlerimi hep memur yazdım bi yer gelme olasılığı ne kadar yüksek sizce son iki ay kalmıştı raporumu aldığımda bilmiyordum nasıl sorduklarını aynı anda vize sınavlarım vardı çalışamadım:(

Ve kusura bakmayın 87 ve üstü deyil puanım konunuz dışında yazmak zorunda kaldım ama bilgi alabilceğim kimse yok

Hadi ya o zaman tercihimi full hizmetli yapayım ben :(

Şuan için evet lise mezunuyum seneye üni bitiyor:(

Büşra3344 Öğrenim Durumundaki Başarı Sırası 14.371 ise bu sene yerleşmeniz baya zor ama siz yine de hizmetli kadrosundan en çok kadrosu olan yerleri yazın özellıkle meb de kadro cok ve meb de istediğiniz yere tayin ediyorlar 1 seferliğine işe başlamadan önce. yerleşemezseniz 2. atama da denersınız en kotu lisans mezunu olarak ekpss ye tekrar gırersınız ama sağlam çalışmak lazım. kolay gelsin

Önlisans olarak girerim inşallahbu sene olmazsa teşekkürler zaten milli eğitim bakanlığı ve üniversiteleri yazdım hastane 4 tane yazdım son iki ay haberim oldu ve ilk kez girdim :( bu da bi şanstı tabi

En çok kadrosu olan yerleri nasıl anlayabilirim peki amin inşallah çok teşekkürler

bnde hizmetli adayiyim

Arkadaslar 89 puanla bnde hizmetli adayiyim

antalya03

Kafayı yemişsiniz Ben o puanı alacağım beklerdim 2. Tercihleri. Puanım düşük diye zorunlu şuan hizmetli yazıyorum.

Bana da yorum yapar mısınız lütfen tercihlerimi güncelleyip duruyorum hizmetli mi yazayım memur mu 70 kötü kalıyor birazsizin puanlara görede yorumlarınıza göre çok kararsız kaldım :(

Yarın tercihlerin son günü bi de :(

Büşra3344 kadro derecesi yazan yerin yanında ADET var kontenjan demek o. o kısımda hangi şehirden kaç kişi aldğını görürsün mesela en başta adana var milli eğitimde örneğin adet kısmında da 39 yazıyor yani adanaya 39 kişi alınacakmış

Üst Alt