Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Liseyi 2017'de bitirebileceğim. EKPSS'ye katılabilir miyim?

devran29

Aktif Üye
Konular
58
Reaksiyonlar
2
merhaba arkadaslar ben bu sene ekpss ye gırmek ıstıyorum fakat lıseyı daha bıtırmedım 2017 de nasıp olursa bıtırecegım osym de 2 yıl ıcerısınde mezun olabılcek durumunda olanlar katılabılır dıye bı madde var katılabılırmıyım yardımcı olursanız cok memnun olurum cok zordayım :confused:

bildiğim kadarıyla katılabilirsin tercih yapamazsın mezun olana kadar. kaç kredin var kura yada katılabilirsin bildiğim

Katilabilirsin muhtemelen son tercihe yetisirsin. Lise 3 sun anladigim kadariyla. Tabiki eskisi gibi 3 uncu atamayi yaparlarsa

su an 108 kıredım var 122 kredı almam lazım daha teknık lıse okuyom

valla busra bılıgım kadarı ıle zıhınsel kategorısındekı sorular cok basıt ben hıc gırmedım bu sene gırecem nasıpse calısmaya baglı benım tahmınımce cok zor degıldır 2014 2012 yılındakı cıkmıs sorulara bak kendını test et sana zormu gelır kolaymı

[FONT=sans-serif]2 yıl içerisinde mezun olabilcek durumunda olanlar Ekpss'ye katılabilir diye bir madde yok bu yıl içerisinden mezun olabilecekler sınava girebilecekler şeklinde bir madde var, siz kuraya başvurmalısınız[/FONT]

EKPSS’ye; ortaöğretim kurumlarından, yükseköğretim ön lisans veya lisans programlarındanmezun olan veya EKPSS’nin geçerlik süresi içinde mezun olabilecek durumda olan engelliadaylar başvurabileceklerdir. lıfe katılabılmekteyım ekpss nın gecerlılık suresı ıcınde mezun olabılcek durumunda olanlar dıyor yanı 2 yıl gecerlı aldıgın puan osym yıde aradım katılabılırsınız dedıler

ayrıca kurayada 3 defa basvurdum ısmım cıkmadı kuray beklersem 70 yaSINda belkı ısmım cıkar

devran29 Başvuru sırasında transkript götürmek zorundasın yani mezun olabileceğini belgelemek zorundasın, bilgine. Kura zaten millipiyango gibi birşey çıkarsa gerçekten öyle olmuş oluyor :)

Üst Alt