Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Lithuril 300 mg kullanıyorum. Bu ilacı kullananlar ne gibi yan etkilerle karşılaştı?

Konular
11
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar lityum ilacının siz de ki yan etkileri neler ??? Ben depakinden madur oldum saç dökülmesi yapıyordu. Lityumda bol bol su içiriyor :)

özel mesajımı oku ona göre hareket edersin kardeşim selamlar

Lithuril 300 mg

Merhaba arkadaşlar lithuril 300 mg i bir gün 2 bir gün 3 adet olacak şekilde doktor kontrolünde kullanıyorum sıkınti şu ki kanimda 0.01 çıkıyor yani koruyucu dozda değil benim GB kan sonucu çıkan var mı ne yapmak gerekiyor. Dr um su tüketimimi kisitladi ama yukselmiyor 🤔

umutsuzvaka

ben 900mg alıyorum, kanımda 0,60 çıktı. sende neden öyle olmuş anlamadım. doktorun bir çare düşünür ya da ilacı değiştirir bence

Bende sık idrara çıkma, tiroid lerde bozulma, sedef(muhtemelen başka ilaçlarla etkileşime girdiği içindir) sebep olmuştu hatırladığım kadarıyla. Lakin ilacı bırakınca (değiştirince) bu yan etkilerin hepsi kalktı.

Üst Alt