Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Lityum bırakınca depresyona sokar mı?

aşkdenizi

Yeni Üye
Konular
4
Reaksiyonlar
8
Şuan abizol kullanıyorum onun yanında ek lityum yazmisti doktorum bir ay falan içtim sanırım..şimdi bıraktım .
Acaba ondan mı biraz depresifim

Lityum asıl olarak manik ataklara iyi gelse de az da olsa depresyona faydalı olduğu söyleniyor.

doktorunuz mu bırakın dedi yoksa kendiniz mi bıraktınız?

Doktor kesti benim isteğimle sadece merak ettim bir durgunluk var bende de lityumu bıraktığım için olabilir mi diye

@aşkdenizi,

psikolojik ilaçların genelinde ilaç bırakma kısmı biraz sancılı olur. Yoksunluk belirtisine bağlı depresyon olabilir iyi bir ruh hali olabilir. bu bir süreç bu aşama da iş tamamen size kalıyor. vücut alışana kadar strese girebileceğiniz bir iş yapmayın mesela tv izlemeyin. güzel hareketli müzikler dinleyin komedi filmleri izleyin. vücudunuz 1 2 hafta içinde yeni ilaç düzenine alışacaktır. halen sıkıntı devam ediyorsa o zaman doktor muhtemelen başka bir ilaç ekleyip bunu takviye edecektir

Üst Alt