Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Lityum kilo aldırıyor mu?

TungaTunga

Üye
Konular
41
Reaksiyonlar
59
Arkadaşlar 1.5 senedir Depakin kullanıyorum.1.5 senede 20 kilo aldım ve almaya da devam ediyorum.. Sormak istediğim Lityum da Depakin gibi kilo aldırıyor mu ?

Bu durum tamamen sana bağlı. Ben rexapin kullanırken 45 kilo aldım. Bırakınca kilo alımım durdu. Şuan invega, deakin ve cedrina kullanıyorum. Hiç yan etki görmüyorum. Öenmli olan doğru ilacı bulabilmek. Bu da bende 9 yılımı aldı.

dreamfail
artık bana hiç bir ilaç fayda etmiyor olanzapin den ümitliydim oda bitti

Ahmet T çok geçmiş olsun. Maalesef ilacın fayda etmeme olasılığı var ve bu durumdasınız. Allah yardımcınız olsun, duamdasınız. Maalesef elimden başka bir şey gelmiyor.

En iyi ilaç sizi en rahat ve rüyasız uyutan ilaçtır.

Bakın bunu 15 sene boyunca onlarca farklı ilacı kullanmış biri olarak söylüyorum. Gece sizi olabilecek en yüksek seviyede deliksiz şekilde ve rüyasız 8-9 saat uyutan ilaç hangisiyse sizi düzeltecek ilaç da odur.

Her şey bu kadar net aslında. Ben ne zaman yorgunluk ve uykusuzluk haline girsem hezeyanlı halüsinasyonlu şuura geçiyorum -şizofreni iki şuurlu olmak demek bu arada- ve bunu fark eder etmez cüzdanımdan Risperdal'i çıkarıp içip en kısa sürede uyuyorum ve rahatlıyorum.

Sanrılarınız ve halüsinasyonlarınız size çok manalı ve mantıklı gelebilir sizin için çok faydalı görünebilir ama aslolan vücudunuz bedeninizdir evvela onun sağlıklı hale gelmesini sağlamanız gerekiyor. Bununsa ilk ve en büyük şartı sağlam bir gece uykusu ikinci şartı ise çok yorulmamak çok veya az yememek hareketsiz kalmamak her türlü aşırılıktan kaçmak.

Üst Alt