Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

LMD marka akülü aracımın beyni yanmış diyorlar..?

fthsğlm

Yeni Üye
Konular
4
Reaksiyonlar
0
elimde LMD marka akülü araç var. gittiğimiz tamirciler yanlış akü kullanımı yüzünden beyni yanmış diyor. yeni beyin takılmalıymış onada garanti vermiyorlar. yardımcı olabilirmisiniz

hollandalmd.jpg

merhaba .
ben teknisiyenim sana yardımcı olmaya çalışırım.
hangi ilde ikamet ediyorsun (gelip görmem lazım).

üzgünüm çook uzak,ama oralarda sana yardımcı olbilecek illaki birileri olmalı,
bu siteye üye olan teknisiyen veya mühendisler .
bu sitenin asıl amacı bu değil mi.
bir birimize yardımcı olmak.

gerçekten akülkü aracın beynimi yanıyor,yanlık akü takınca.mesela yüksek amper takınca.ben deneyecektmde ,iyiki bilgi ettiniz.arkadaş konyada s.g.m.s var ona uğrasana.

S.G.M.S ye gittik onlar da kendi beyinlerinden takacaklardı ama ona da garanti vermiyorlar. Ben beyni değiştirmeden tamirini yapabilecek birilerini arıyorum. HAA ayrıca yanlış akü deyince bunun aküsü değilmiş ama yinede çalıştırıyordı ama yeri boşlukta kalmış sonra aküler hareket edince şase yaparak beyni yakmış

Sevgili kardeşim yanlış akü kulanımı aracın beynini yakmaz, aküler şase yapsada sadece aküler hasar görür o işte bi yanlışlık var bizim yerimiz İzmirde fakat ülkenin heryerinden araçlara bakıyoruz eğer bize yollarsan yardımcı olmaya çalışırız bizim değiştirdiğimiz beyinler 2 yıl garantilidir bilgin olsun ayrıca Sürat kargo ile yollarsan % 40 indirimimiz var istersen sorununu giderebiliriz.

EFE ELEKTROMEKANİK

www.efe-elektromekanik.tr.gg

Üst Alt