Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Logan mı, Lodgy mi?

arkutcali

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
arkadaşlar dacia reno ile birleştiğinden beri özellikle ülkemizde tutulan bir marka oldu.ikinci el satışlarıda oldukça iyi.hem satarken sıkıntı çekmeyeceğim bir marka olduğunu düşünüyorum hemde yakıt yönünden oldukça tasarruflu. konfor olarak zaten fazla birşey beklemiyorum bindiğim arabam 2011 reno symbol bundan daha aşağıda değildir herhalde :D
logan mcw ve lodgy arasında seçim yapmanızı istesem hangisi ve neden

yorumlarınız için şimdiden teşekkürler

loddy geniş ferah tam bir aile arabasıdır oldukca konforlu özelikleri fazla piyasası yüksek cok tercih edilen bir model akrabamızda var on numara bir arac az yakıyor

Son düzenleme:
LOgan ile kıyaslandığında bence de Lodgy.

Şimdi sembol kaç model öncelikli sorum bu ? Sonrasında alınacak araç ne amaçlı kullanılacak ? Şahsen reno'dan inip deyim yerindeyse ikinci sınıf reno dacia'ya binmezdim.

burock

2011 model symbol. oğlumun üzerine(sebral palsi) alacağımda gene engelli plakalı olacak. araç dar olmasa şikayetim yok ama çocukda büyüdü indirip bindirmek sıkıntı yolculukta rahat ettirmek sıkıntı wagon tip bi araç almayı istiyorum bunun için olmadı doblo veya transporter tarzı bişey alacağım ikinci el

@arkutcali

Abi o zaman durum başka yine de ben olsam renaulttan inip sıfır da olsa dacia'ya binmezdim. Her incelediğimde hangi modeli olursa olsun 2.sınıf reno gibi geliyor. Hoş Renault'da çok aman aman bir marka değil, keşke imkan el verse de C-MAX gibi araçlara bakabilsek.

Üst Alt