Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Lojistik bölümünden EKPSS ile atananlar var mı?

Konular
5
Reaksiyonlar
0
merhaba lojistik bölümünden kamuya atanan var mı ? Varsa kaç puanla atandı ve nereleri yazabiliyoruz? Özel sektörde çalışan lojistik alanında çalışan var mı ?

Siz lojistikten mi atandınız? 4 yıllık herkes atanabiliyor galba

Özel sektörü neden düşünmüyorsunuz? Özelde çalışabileceğiniz kurumsal çok iyi firmalar var.

narinçiçek

Ben çelik üreten bı firmada lojistik sorumlusu olarak çalışıyorum biraz yoğun ve stresli bir iş

narinçiçek

Bu çalıştığın firmaya göre değişir tabi ama önü açık bı meslek bence zamanla iyi paralar kazanabilirsin başlangıçta çok yüksek bı maaş vermezler tabi ama asgari ücrette alamazsın ama bunun için dediğim gibi yoğun bı tempoya sürekli telefon trafiğine alismalisin

narinçiçek

İngilizce bilmen çok yararına olur ama en önemlisi ufaktan da olsa bı yerde başlayıp tecrübe edinebilmen

Ozanbzkrt iş tecrübelerim iyi ama lojistik üzerine değil İngilizce öğrenmeye çalışıyorum yaşadığım şehirde çoğu yer İngilizce tecrübesi arıyor nasıl şirketler önerirsin mesela ?
Ozanbzkrt ekpss konusunda ne düşünüyorsunuz?

Sadece telefon yoğunluğu olarak bakmamak lazım, nakliye yönetimi, uluslarası lojistik, iş geliştirme, operasyon, idari işler, satınalma gibi bir çok alan var çalışabileceğiniz...ayrıca Excel,access ve power point programlarını sıkça kullanıyor olacaksınız, kurumsal ve hatta yurtdışı ayaklı bir firmada çalışırsanız şartlarınız daha da iyi olur. Özel sağlık sigortası, beş, yemek, servis, prim vs gibi

selda* yurt dışı bazlı firmada çalışmam için iyi derecede ingilizce bilmem gerekiyor, teşekkürler yorumlar için çok şey de istiyorum belki hem iyi şartlarda bir yerde çalışıp hemde lojistik alanında ilerlemek istiyorum, ekpss 'den ptt ye atanma şansımız var mı acaba, ekpss düşünceside var aklımda :/

uluşlararası lojistik firmasında çalışıyorum iyi derecede ingilizcemde yok hatta hiç yok desem yeri var okadarda abartmayın istekrini zaten sizdeki çalışma isteğini görürlerse kendileri sizi yabancı dil eğitimine gönderiyo

narinçiçek
ingilizceyi mutlaka öğren daha iyi şartlarda daha iyi yabancı bir frmaya girersin yeterki ingilizcen iyi olsun.Hatta benim tavsiyem iş hayatına daha atılmadıysan önce ingilizce kursuna gidersen iyi olur.

fener
gönderiyorlar tabiki ama işe ilk girerken ingilizce bilerek girdiğinde maaşın daha yüksek oluyor onunda biliyorssunuz sanırım.

sgurkan

şahsi düşüncem eyer güzel bir iş teklifi gelirse şartlarsa uyuyosa hemen başla yok ingilzce öğreneyim öyle gireyim deme çalışırken kendini geliştrmen daha iyi ama boştayken iş ararken bir yandanda ingilizce eğitimi al ama madem konu açıldı ingilizce eğitiminin yanında çincede öğren çünkü türkiye lojistik yani ihracat ve ithalatda genelde uzatdoğuyla oda çin

@fener @sgurkan şuan çalıştığım bir firma var ama lojistik yapmıyorum İngilizce öğrenmeye vaktim yok kurs için çok yoğun süreçten geçiyorum elimden geldiğince İngilizce romanlar ve filmlerle öğrenmeye çalışacağım fikirler için teşekkürler PTT hakkında ne düşünüyorsunuz?

@fener @sgurkan şu ayrıntıyı unutmamak lazım iş tecrübesi ciddi anlamda ön planda iş bulmak için engelli olarak müracaat ettiğimiz için firmalar eğitim düzeyi dil konusunda fazla önem vermiyorlar devlet teşviki olduğu için ve kanunen engelli çalıştırmak zorunda oldukları için maaş konusuna gelince evet İngilizce bilgisine ve eğitim düzeyine göre maaşın daha iyi oluyor pozisyon üst düzeylerde oluyor tabi bu durumda .

narinçiçek zaten ilk iş tecrübesinde mutlaka böyle bi çömezlik muamelesi oluyor gerek maaş konusunda gerek iş konusunda ama sen tecrübe kazandıkça isteklerinde çoğalacak ozaman terfi almak için bir söz hakkın olacak.Bunlar tamamen senin elinde daha iyi yerlere gelmeniz dileğiyle.Başarılar.

narinçiçek

kesinlikle istedikten sonra insanın başaramayacağı bir şey yoktur ben buna inanırım. :) Hayırlı sabahlar.

narinçiçek

EKPSS ye iki kez girdim ama atanamadım özelde çalışıyorum şaun,açıkçası atanmak için çabalamadımda diyebilirim. :)

bu konuda siz beni örnek almayın yani :)

@narinçiçek
Lojistik bölümünün EKPSS de fazla bir ataması olmaz

Bunun için sizin düz memurluk kadrolarından atanma yoluna gitmenizi öneiririm.

Tabikide sizin bölümden özellikle bir atama olursa bunu tercih ediniz. Amma velakin illaki benim kendi bölümümden atanmak isterim derseniz o zaman çok beklemeniz gerekebilir.

Yani atanmada puan üstünlüğü olduğu için ne kadar puan o kadar atanma şansı vardır. Başarılar

sgurkan serhat1 ben biraz polyanıcılık yapayım ahaha bardağın dolu tarafından bakıyorum iyi puan çekersem atanabilirim yani ama daha atamaları yapmadılar ki zor yani :) PTT alımlarına bakmak lazım :)

Özel sektörde de çok iyi kazanabiliyoruz tabi :)
serhat1 senin mesleğin nedir?

@memur0606 çiçek ektim problem yok :D yeşeren ağaçlar olacaktır :D

İnşallah, lojistik bölümünde atama olur.

Üst Alt