Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Lordoz (Bel Çukurluğu) tedavisi ve ameliyatı olan var mı?

[Akdeniz]

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Herkese Merhabalar.

Ben 22 Yaşında Polinöropati hastasıyım ama belimde Lordoz [Bel Çukurluğu] adlı bir eğikllik var.İnternette Lordoz [Bel Çukurluğu] tedavisini ve ameliyatlarını araştıdm ama pek kayda değer bir şey bulamadım.Ben 4,5 senedir hastalığımda yürüyemiyorum Lordoz sakatlandıktan 1-1,5 sene sonra çıkmaya başladı yani bundan 3 sne önce felan.Ve git gide eğilmeye devam ediyor dereesini bilemiyorum.
Ocak ayında Mersn Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi-Otoped0i polikliniğibe gittim.Doktrlar bir şey diyemediler ve hocaları olan Profesörü çağırdılar.Profesör MR filmlerine baktı bilgisayardan inceledi filmleri ve acı haberi verdi.Sinirlerim hastalıktan çok zayıf olduğundan ameliyat riskli dedi masada kalabilir dedi.Benim zaten Pol,inöropati hastalığımın tedavisi yoktu ve acı haberi duyunca bir kez daha yıkıldım.Çünkü belimin düzelmesi için herşeyi araştırıyordum,çok istyordum.Professör ALLAH Büyük Umut kesilmez dedi.
Aranızda veya çevrenizde Lordoz u olan arkadaşlar var mı.Ameliyat olan var mı?Riskleri neledir.Herhangi bir başka tedavisi var mı?
Beni bilgilendirirseniz çok sevineceğim
Herkese Allahtan acil şifalar diliyorum.
Salıcakla kalın.

Bu konuda Deniz'e söyleyecek sözü olan var mı arkadaşlar?

Teşekkürler abi.
Lordoz sanırım kişilerde çok seyrek görüldüğünden bu konuda bilgisi olan yok.Genelde hep skolyoz şikayeti var.

skolyoz hastasıyım askerde curuk aldım ve suan cıgerlerime baskı yapıor gecleri uyutmuyor nefes alırken zorlanıyorum hangı doktoru onerrirsiniz arkadaşlar

Bir alt konuya bakarsan filmimi gorursun ben hem kifoz hem lordoz ameliyati oldum ayni anda , kifozum 100 e yakin lordozum 40 derece iceriydi , Ayakta durdugun vakit asiri bel agrisi yapar fakat ameliyattan sonra ayakdayken egilme islemin 0 a dusucek , dizlerini kirip alicaksin giyiceksin ayakkabini vs , 4 ay oldu ameliyat olali

Üst Alt