Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Lösemi Hastalığı geçirdim. Askerlikten muaf olur muyum?

SiyahHocam

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Merhaba arkadaşlar 99 senesinde Akut Myeloblastik lösemi (AML) M5 Orbital kloroma tanısı koyuldu kemik iliğinde %80 monoblast saptandı her iki gözde perioriküler alanların AML sekonder infiltrasyon sonucu kalınlaştığı saptandı AML-BFM şemasına başlandı 2000 yılında kemoterapi bitti Askerlik kağıdım geldi gittim geçmişte böyle bi hastalık atlattığımı anlattım GATA ya sevk edilceği söylendi sizce askerden muaf olurmuyum AML M5 Orbital kloroma yüzünden cevaplarınızı bekliyorum lütfen bu konu hakkında bana yardımcı olun .

Cevabın için teşekkür ederim serkan bu bilgiyi nerden biliyorsun bi yaşanmışlıkmı yani bu konu hakkındaki bilgin nerden geliyor başka fikri ve cevabı olan arkadaslarda yazarsa teşekkür ederim üzerinden baya bi sene geçti çünkü hastalığımdan bi sorun yaşarmıyım şukadar sene olmuş diyip sağlam raporu verebilirlermi ki ?

Gerek ilik nakli ile düzelen gerek ilaç tedavisiyle düzelen ALL, AML, KML, AA vb. Kan hastalığı geçiren kişilere askerlik yaptırmıyorlar. Çevremdeki hastalardan dolayı biliyorum.

Teşekkür ederim emin ol böyle pozitif cevaplar insanı rahatlatıyor =)

2004 yılında lösemi ALL tedavisi gördüm şuan 22 yaşındayım askerlik muaf için ne yapmam gerek ilk olarak

Üst Alt