Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
2010 model tOYOTA vERSO aracıma taktırdım. BRC marka sıralı sistem taktırdım. ( her bayide fiyat değişebiliyor bilgin olsun ) 10.000 km yaptım hiçbir (şimdilik ) sorun yaşamadım.
96 vectra bende var ben LOVATO taktırdım opelde en uyum sağlayan o ama
şöle bi handikap var eger aracın 1600 motorsa ve otomotikse cok yakar cünkü 16000 motor vectra kasa ağır geliyor şuan km 195-205 arası yakıyor bende
Taşıtınız büyük ihtimalle enjektörlüdür. Mecburen sıralı taktırmanı tavsiye ederim. Lovato iyi marka (en azından benim otom öyle) olarak bilirim. Şuna dikkat etmeni de öneririm, İşi iyi bilen servisleri araştır öyle taktır LPG sistemini.
2001 otomatik opel vectra cdx var 2000 motor. Atiker taktırdım. 10.000 km oldu yol yapıyorum en ufak bir sorunla karşılaşmadım. 1.75 den almama rağmen lpg yi 13 kr yakıyor uzun yolda. performanstan da birşey kaybettiğini görmedim... 5 ay önce 900 lira verdim. Hiç pişman değilim...
Telefrex marka taktırdım gayet memnunum 1800 euro
taktırdım allah nazardan saklasın hiçbir rahatsızlığını görmedim şu ana kadar ve tüpte araçta 6 kişi vardı tam 200 km gördü kadranım memnunum
ya nasıl bu kadar az yakıyo anlamıyorum 15 kuruşlardan bahsediyosunuz benim araçda mı sorun var tüpte mi şehir içi 30 kuruş uzun yolda 20 kuruş yakıyo arkadaşlar markası e-g@s 2 sene önce 1800 liraya taktırdım
bende 200 ü gördüm arabadakiler korktu yavaşladım mersin yolunda viraj bile yok dümdüz yol adana mersin yolu yolunuz düşerse deneyin direksiyona dokunmaya bile gerek yok
brc marka tüpe 1550-tl verdim taksitli tabi. ruhsat işlemlerinede tahmini yazıyorum 280,00-tl ödedim. benim aracım 0,18 kruş yakıyor şehir içinde 1600 kg civarında aracım ve 1600 motor 134 beygirdi galiba. şehir dışında 0,15 kruş yakıyor. bana göre bu ağırlıktaki araba için süper.
abi çok yakıyor sanki bir de bu araba 1.6? daha geçen baktım kayseri-ankara-zonguldak-ankara 1000 km yol yaptım şimdi extreden baktım tam 150 liralık lpg almışım ve geldiğimde içinde vardı biraz. Tabi %95 i uzun yol şehir içi de gezmedi değilim.
cazcı;
Şehir içi 0,25 kuruş yakan bi araca ne diye lpg taktırasınki zaten az yakıyor aracın. Bu rakam şehir dışı 0,18 kuruşa düşer bence hiç boşuna masraf etmeyin.
Ben 3,5 yıl Lpg li Renault 19 Europa kullandım. Şu an aracım dizel. 3,5 sene zarfında inanın çok çok memnundum, diğer yakıt türlerine göre çok az zam görmesi (ara ara fiyatı yükselip düşüyor ) ve aracın motor ömrünü uzatması (benzine göre) ve km de 0,150 kuruş yakması (1.4 motor ve şehir dışı kullanım da) sebebiyle tercihimdi. Tavsiye ederim. LPG sisteminizi BRC veya Lavato gibi ithal markalardan oluşturmanız durumunda ve bakımını düzenli yaptırırsanız hiçbir tehlike arzedeceğini sanmıyorum...