Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Lupus sle için özürlü raporu alabilir miyim?

HTC

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Merhaba ben yeni üye oldum buraya bu gün internette özürlü rapopları ile ilgili gezinirken tesadüfen bu sayfada buldum kendimi ve
bazı yorumları okuyup kayıt oldum.

Ben 1999 yılından bu yana lupus hastasıyım ve tedavim hala devam ediyor özürlü rapor alabileceğimi yeni öğrendim fakat % kaç vereceklerini bilmiyorum rahatsızlığım böbreklerime de zarar verdi. şuan özel sektörde çalışıyorum oturduğum yerden fakat aralıklı kontrollerim olduğu için bir gün izin alsan 2. Veya 3.günde sorun oluyor artık çok bunaldım ve rapor olayını da duyunca en azından memur olabilirsem daha iyi olur diye düşünüyorum. Rapor konusunda bilgilerinizi paylaşırsanız çok sevinirim rabbim hepimizin yardımcısı olsun lupuslu hayat gerçekten çok zor hastalığımın aktif dönemlerinde bunu tarif etmem mümkün değil allah kimseye yaşatmasın.
şimdiden teşekkürler.

İÇ HASTALIKLARI, ENDOKRİN VE METABOLİZMA HASTALIKLARI
VIII-Kollagen Doku Hastalıkları
C- Sistemik lupus eritematozis %60
D- Komplikasyonlu ve ağır sistemik lupus eritematozis %80

iç hastalıkları romatoloji bölümü uğur bey.

yani verirlermi banada rapor acaba ?

Belirttiğim gibi
Bu ikisinden biri ise evet alabilirsiniz..Başka rahatsızlıklarınızda bunlar eklenir..Emeklilik için şartlarınız uygunsa erken emeklide olabilirsiniz.Aşağıda linkleride inceliyin size fikir verecektir.Rapor almak içinse size yakın bir devlet hastanesinin sağlık kurulu bölümüne başvurmanız gerekmektedir.

http://www.engelliler.biz/forum/saglik-raporlari/55033-sistemik-lupus-eritomatosus-sle-hastaligi-icin-hangi-oranda-rapor-verilir.html

http://www.engelliler.biz/forum/sag...sle-hastasiyim-yuzde-kac-oran-alabilirim.html

http://www.engelliler.biz/forum/emeklilik/87372-lupus-hastasiyim-nasil-emekli-olabilirim.html

http://www.engelliler.biz/forum/ayn...us-eritomatosus-sle-hastasi-olan-kim-var.html

yani bu yazmış olduğunuz yüzdelerde alabilirmiyim ki acaba
inşallah verirler yaaa :(

çok teşekkür ederim ya çok sağolun.
valla yıllardır bu rahatsızlığım var benim çok sıkıntılı dönemler yaşadım. çok şükür şuanda paiff durumda da rahatsızlık biraz rahatım o nedenle yoksa zor yani.

Hastalıkla yaşamak zor.Kısa sürede başvurup rapor oranınızı belirletin.Emeklilik içinde şartlarınız tutuyorsa erken emekli olabilirsiniz.Geçmiş olsun tekrardan.

çok teşekkür ederim çok sağolun.
gerçi erken yaşta emekli olmak istemem fakat memur olarak yerleşebilirsem çok iyi olacak benim için
ağustos ayında randevum var bakalım inşallah yeterli düzeyde rapor verirlerse güzel olur geriye iki yıl sonra sınava katılmak kalır oda artık sınavda başarılı bir puan alırsam
atanmayı beklicez bu kezde oda rüya gibi bişiy.

merhaba uğur bey o kadar baktım fakat bişiy bulamadım beb beynim durdu vallahi :(

neye baktınız htc hanım anlıyamadım?

bu kupus sle raporları için fakat kesin bilgiye ulaşamadım. sanırım hastaneye gidip rapor alıncaya kadar kesin bilgiye ulaşamayacağım gibi geliyor bana.

Lupus için verilen rapor oranları bunlar olarak görünüyor.Tabi oranı görebilmeniz için hastane başvurusu şart..

evet haklısınız. randevuya kadar daha fazla araştırmaya bakıp kafamı yormamak gerek sanırım. teşekkür ederim çok sağolun.

Geçmiş olsun..gelişmeleride yazarsanız bir başkasıda bilgi edinmiş olur

günaydın teşekkür ederim.
tabiki yazarım bayramdan sonra hastaneye gidicem bakalım inşallah hayırlısı olur.

Hatice hanım, raporunuzu aldınız mı, sonucu yazar mısınız?

Merhaba Bacıbey;
henüz raporu almadım aldığım zaman tabikide yazarım merak etmeyin
19 ağustos 2014'de randevum var sonucu alınca bildiririm sizlere sağlıklı günler.

Üst Alt