29 yaşındayım.4 senedir şizofreni tedavisi için ilaç kullanıyorum.Hastaneden çıkarken 3 antipsikotik vermişlerdi onları kullandım bu sürede durumum iyi olduğundan dolayı sadece rexapin kullanana kadar diğerlerini bıraktık.Rexapin hayatımı kurtardı ama bu sürede 30 kilo aldım,günde 13 saat uyudum, şeker canım çekti, gece kalkıp tabak tabak kadayıf tatlısı yedim, sabah kalkınca sanki kömürlüğe 5 ton kömür yıkmış gibi oluyordum.
En son pozitif semptomlarından geri gelmesi sonucu değiştirmeye karar verdim.
Şimdi bu lurasidon etken maddeli ilaçlar Birleşik Devletler'de satılıyordu ben de yabancı forumlarda kullandıklarını görüyordum.Yan etkisi az olduğundan dolayı insanlar memnun ama rexapin kadar güçlü değil.TRSM'deki doktorumla görüştüm bu ilacı önerdim doktor stabil bir zamanımda yazmak istedi ama durumumu daha ısrarcı anlatınca yazdı.
1 ay kullandım hiçbir yan etkisini görmemiştim.Ne pozitif ne negatif semptomlarım var.Bireye göre değişir ama ben baya şanslıymışım anlayacağınız.Tek sıkıntım son 1 haftada günde sadece 5 saat uyuyor olmam.Bununla ilgilide doktorla görüşceğim belki ilaçla yardım alabilirim.
İlacı sgk karşılamıyor, efektif 40 mg dozu 500 küsür lira.
En son pozitif semptomlarından geri gelmesi sonucu değiştirmeye karar verdim.
Şimdi bu lurasidon etken maddeli ilaçlar Birleşik Devletler'de satılıyordu ben de yabancı forumlarda kullandıklarını görüyordum.Yan etkisi az olduğundan dolayı insanlar memnun ama rexapin kadar güçlü değil.TRSM'deki doktorumla görüştüm bu ilacı önerdim doktor stabil bir zamanımda yazmak istedi ama durumumu daha ısrarcı anlatınca yazdı.
1 ay kullandım hiçbir yan etkisini görmemiştim.Ne pozitif ne negatif semptomlarım var.Bireye göre değişir ama ben baya şanslıymışım anlayacağınız.Tek sıkıntım son 1 haftada günde sadece 5 saat uyuyor olmam.Bununla ilgilide doktorla görüşceğim belki ilaçla yardım alabilirim.
İlacı sgk karşılamıyor, efektif 40 mg dozu 500 küsür lira.