Hipertansiyon hastasıyım konulan tanı Lv konsantrik hipertoropisi ve sınırda dilade Asena aort...Ayrıca anjiyo oldum anjiyo sonrası konulan tanı kroner arter hastalığı +kroner yavaş akım. Raporlu tansiyon ilacı 4 tane raporlu coraspirin ve bir kalp hapı daha var. Bel fıtığı var ..İşyeri kulak muayene test sonucunu istedim onada sağ kulakta ve sol kulakta hafif derecede kayıp var yazıyor . Bu hastaliklardan ne şekilde puan alırım. Ayrıca eko da yazan EF değeri 64 bu oran iyi diyorlar ama puanları etkilermi. Yardımcı olursanız çok sevinirim.vergi indirimi için basvuracagim.
S.a arkadaşlar bilgi verirseniz sevinirim.bende hioertansiyon var 3 adet hap kullanıyorum, tansiyona bağlı sol vertikul hipertropisi mevcut, anjiyo oldum kroner arter hastaligi mevcut raporlu kolestrol hapı ve kalp hızını düşürmek için hap kullanıyorum.aytica sınırda asendon aort mevcut ,buna göre kaç engel puani alırım, ayrica uyku priblemlemim var ama hastanede uyku testine girmedim, yardımcı olursanız memnun olurum ,bel fıtığı var iki tane ,gözlerimde astimat mevcut 2.50
S.a arkadaşlar bilgi verirseniz sevinirim.bende hioertansiyon var 3 adet hap kullanıyorum, tansiyona bağlı sol vertikul hipertropisi mevcut, anjiyo oldum kroner arter hastaligi mevcut raporlu kolestrol hapı ve kalp hızını düşürmek için hap kullanıyorum.aytica sınırda asendon aort mevcut ,buna göre kaç engel puani alırım, ayrica uyku priblemlemim var ama hastanede uyku testine girmedim, yardımcı olursanız memnun olurum ,bel fıtığı var iki tane ,gözlerimde astimat mevcut 2.50