Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

LV konsantrik hipertrofi ve asendan aort minimal engel puanı kaç olur?

Enver Güngör

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
Hipertansiyon hastasıyım konulan tanı Lv konsantrik hipertoropisi ve sınırda dilade Asena aort...Ayrıca anjiyo oldum anjiyo sonrası konulan tanı kroner arter hastalığı +kroner yavaş akım. Raporlu tansiyon ilacı 4 tane raporlu coraspirin ve bir kalp hapı daha var. Bel fıtığı var ..İşyeri kulak muayene test sonucunu istedim onada sağ kulakta ve sol kulakta hafif derecede kayıp var yazıyor . Bu hastaliklardan ne şekilde puan alırım. Ayrıca eko da yazan EF değeri 64 bu oran iyi diyorlar ama puanları etkilermi. Yardımcı olursanız çok sevinirim.vergi indirimi için basvuracagim.

S.a arkadaşlar bilgi verirseniz sevinirim.bende hioertansiyon var 3 adet hap kullanıyorum, tansiyona bağlı sol vertikul hipertropisi mevcut, anjiyo oldum kroner arter hastaligi mevcut raporlu kolestrol hapı ve kalp hızını düşürmek için hap kullanıyorum.aytica sınırda asendon aort mevcut ,buna göre kaç engel puani alırım, ayrica uyku priblemlemim var ama hastanede uyku testine girmedim, yardımcı olursanız memnun olurum ,bel fıtığı var iki tane ,gözlerimde astimat mevcut 2.50

Kardeşim ben 46 yaşındayım Temmuz 11 kalp krizi geçirdim Anjio oldum toplam 4 damar belirli oranlarda tıkalı olduğu bir tanesi %90 ve 5cm tıkalı olduğu için sitent takılamadı acil şekilde bypass olmam önerildi hemen amaeliyata almak istediler,ben hemen karar veremedim ama Temmuzun 16 sında bypass oldum (16 temmuz 2020) bir damar dwğiştirildi ,ameliyattan 3 gün sonrada ameliyattan kaynaklı sol gözümü pıhtı atması sonucu da kaybettim.sonuç olarak bana verilen rapor(22 ekim 2020) koroner arter hastalığı klas 2 %30.Ht klas 2 %20.kalp kapak hastalığı klas 1 %10 toplamda %50. sol göz tam görme kaybı optik atrofi diye geçiyor %32.birde Hiperlidemi % 10 toplam da aldığım Rapor oranı %69

O.K.

Öncelikle ilginiz için teşekkür ederim,benim kroner arter den klas 2 ye girmem için ne olması lazım,tam olarak anjiyo oldum stent yok ,tıbbı izlem diyor.hipertansiyon kalp duvarında kalınlaşma sol vertikul hipertropisi var ,kolestrol için ultrox 20 mg kullanyorum ,puan gelirmi oradan bana toplamda 40 puan yetiyor alma şansın olurmu

Tansiyon haplarim triplixlam,cardura,ve alcaxton

Birde mexcinol 10 mg kullaniyorum

Ultrox 20 mg da kolestrol icin

Kardeşim o konularla ilgili bir bilgim yok bilen varsa sana yardımcı olurlar,ama bunu öğrenmen için en iyi yol elindeki hastalıkla ilgili bilgi ve raporlar ile sağlık kuruluna girmek.

Üst Alt