Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

LYS için kitap önerisi..?

Konular
63
Reaksiyonlar
0
merhaba arkadaşlar bu sene lysye gireceğim ama lys ile ilgili cevabını merak ettiğim birkaç şey var ben sosyal sınavına girip oradan tercih yapacağım ama en az 2 oturuma girmek şart mı yani lys 3 ve lys4 e girmek zorunda mıyım? birde ygs için tarih ve coğrafa kitabı almıştım konular benziyor gibi ama lys içinde ayrıca almalı mıyım ve bu soruların cevabına göre önerbileceğiniz öğretici kitaplar ve konu testle ile deneme testleri nelerdir lütfen yardım edin

Son düzenleme:
Kardeşim öncelikle ygs ile ilgili bilgim yok .Ancak konu,test, deneme filan bunları çok iyi anlarım. Bak en güzeli ne biliyor musun? Gideceksin bir kitapçıya ve kitabı inceleyeceksin. Bazı kitaplar kolay olur,gereksiz bir kitap olur onu beğenmezsin. Bazıları gereksiz zorlukta olur. O yüzden gidip incelemekte fayda var..Güvender tarzı kitabı referans alabilirsin.Yani hangisi uygun anlaşılır zaten. Gidemem özel durumum var diyorsan o zaman diğer arkadaşlar yorum yazsınlar onlara göre internetten sipariş verirsin. İyi çalışmalar...

Üst Alt