Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

LYS sınavına il merkezlerinde olduğu için gidemiyorum!

Konular
9
Reaksiyonlar
0
arkadaşlar benim için çok önemli bir sorundan bahsetmek istiyorum. ben ygs sınavında barajı geçtim ve lysye başvuracaktım ki şok bir haberle karşılaştım.dutduğum şey sınavın ilçe merkezlerınde yapılmıyor oluşuydu 2 yıl öncesıne kadar bu sınav ilçelerde yapılırken ne oldu da bir anda böyle oldu anlamak mümkün değil. benim bedenim 3 gün ile gitmeyi kaldıracak bir güçte değil özel arabamda yok imkanımda ama bu sınavdan men ediliyorum ösym ye de mail attım neden böyle bir kanun çıkardınız ve benim en temel hakkım olan eğitim hakkımı gaspa çevirdiniz diye hala cevap yok.
bu arada ösymyı aradım oradakı kadınında birseyden haberı yok beni yanlış yönlendırıyor ilçede oluyor diye sonra emın olmak için hocalarımı aradım il merkezınde kesın dedi. bu nasıl bir iş bilmezlikir bunuda anlamış değilim.sizce basvurulara 3 gun kala ne yapmalıyım yardımcı olmanızı bekliyorum.

senin adına ben üzüldüm arkadaşım napılabilir bilmiyorum ama bulunduğunuz ilçenin belediyesiyle kaymakamlığıyla varsa sosyal hizmetler ile falan bi görüşseniz.

görüşsem ne olacak kimi kime şikayet ediyoruz?? yanlışlar yanlışlarla giderilmeye çalışılıyorsa, benim yapacak hiçbirşeyim kalmıyor artık.

Üst Alt