Selamlar.
Benim % 100 özürlü bir çocugum var. Çocuk 14 yaşında. Bir çoğunuzun bildiği gibi (Bilhassa Bülent Bey )ben eşimden boşandım. Ve yeniden evlendim.
Ben bir kamu kuruluşunda memurum. Maaşım 1245-TL Evde annem ve babamla birlikte ben de dahil hane halkı 7 kişidir.
Çocugun üzerinde yaklaşık değeri benim aldığım değer (gümrük ve diger vergiler hariç) 14000 Euroya almış olduğum bir araba kayıtlıdır.
Benim üzerimde ise sadece 5000 M2 değerinde kıymetsiz bir tarla bulunmaktadır.
Bundan başka hiç bir menkul ve gayrımenkul kaydı yoktur.
Benim sorum şunlardır;
1- Mahkeme kararıyla çocugun velayeti bana verildi.Ben yeniden evlendiğimden yeni eşim evde bakım ücreti alabilirmi?
2- Cocugun üzerinde kayıtlı bulunan araba bu maaşı almakta sorun olurmu?
3- Ayrıca 2022 maaşı alınabilirmi? Hipinize saygılar.....
Benim % 100 özürlü bir çocugum var. Çocuk 14 yaşında. Bir çoğunuzun bildiği gibi (Bilhassa Bülent Bey )ben eşimden boşandım. Ve yeniden evlendim.
Ben bir kamu kuruluşunda memurum. Maaşım 1245-TL Evde annem ve babamla birlikte ben de dahil hane halkı 7 kişidir.
Çocugun üzerinde yaklaşık değeri benim aldığım değer (gümrük ve diger vergiler hariç) 14000 Euroya almış olduğum bir araba kayıtlıdır.
Benim üzerimde ise sadece 5000 M2 değerinde kıymetsiz bir tarla bulunmaktadır.
Bundan başka hiç bir menkul ve gayrımenkul kaydı yoktur.
Benim sorum şunlardır;
1- Mahkeme kararıyla çocugun velayeti bana verildi.Ben yeniden evlendiğimden yeni eşim evde bakım ücreti alabilirmi?
2- Cocugun üzerinde kayıtlı bulunan araba bu maaşı almakta sorun olurmu?
3- Ayrıca 2022 maaşı alınabilirmi? Hipinize saygılar.....