Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Maaş bordrosu verilmemesi ile ilgili olarak ne yapmalıyım?

raozcevik

Üye
Konular
37
Reaksiyonlar
0
Merhabalar,

2013 yılından bu yana özel sektör de çalışıyorum. Gecen yıla kadar düzenli olarak verilmekte olan maaş bordroları bu dönemi saymazsak 8 aydır verilmiyor.

Bu konuyu ne şekilde gündeme getirmek doğru olur..?

G3221 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

E devlette SGK görünmüyor mu?
Ordan bakabilirsiniz.
Arada fark varsa SGK bu konuda cezaları var diye biliyorum.

E-devlette 4a hizmet dökümünü düzenli olarak takip ediyorum onda sıkıntı yok. Fiziksel olarak bordro'nun veriliyor olması kesilmişti. Meğer kanun da değişiklik olmuş dolayısıyla zorunluluk yok artık personel talep ettiği süre zarfında teslim ediliyormuş.

Kanunda bir değişiklik yok. Işveren hala vermek zorunda.. tüm eksik aylara ait bordrolararınızı talep edin.

Teşekkürler, mail ortamın da talep de bulundum

raozcevik

maaş bordrusu çok şirkette verilmiyor.SGK da hesap dökümde ve banka hesap hareketlerinde görünür.Şirkete söyle bankaya verecem maaş bordruları lazım o zaman verirler

KORKMAZ4423

Fiziksel olarak bulundurmak istediğimi söyleyerek talep ettim, illa ki verecekler tabi

G3221 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bulunduğunuz şirketler hala Aylık Bordrolarınızı vermemekte direniyorsa, Alo 170 i arayın denetmen göndersinler.

2019 Yılı için İdari Para cezası 857 TL. ve Korku onlara yeter. tıpış tıpış, tıkır tıkır her ay Bordrolarınızı imzalatarak teslim ederler.

Netbey

Zaman aşımına uğramıştı, konuyu tekrar dile getirdiğim vakit yani bu kanun değişikliği nerde yazıyor gösterir misiniz dediğim de e bordro ya gecileceğini söylediler. Geçmiş ay bordrolarını toplu olarak elden teslim aldım

Üst Alt