Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Maaş kartı ile sonda ve bez paralarını ATM'den alabiliyoruz

MUR37

Üye
Konular
71
Reaksiyonlar
1
arkadaşlar maaş kartı ile sonda ve bez paralarını atm lerden alabiliyoruz detaynı bankanızdan öğrenin

Sosyal Güvenlik Kurumuna Banka hesap numarası veya IBAN numarası verirsen ATM den alabiliyorsun paranı.
Bundan başka bişey mi anlatmak istedin.

senin dediğin eski
ben güncel diyorum

bez raporunu sgk.ya verirken oraya parayı alacak olanın kimlik numarasını yazdırıyolar bize. şimdi biz oaraya hesap numarası yazsak alabilirmiyiz? diğer türlü çok zor oluyo bankaya gidip sıra beklemek ...

Aysun hnm ben dediğiniz gibi yapıyorum. Sgk parayı hesaba yatırıyor bankamatıkten beklemeden çekiyorum.

arkadaşım bez ve sonda ödemeleri ziraat bankası tc ye yatıyordu burası anlaşıldıysa bankaya gidip tc den almak zorundaydık şimdi ziraat bankası maaş kartı olan arkadaşlar atm de yeni bir menü eklenmiş ve buradan ister kendin ister güvendiğin bir kişi alabiliyor ayrıntıyı bankadan alabilirsiniz

Güzel bilgi ama tam biilgiyi detaylı anlatacak bir arkadas olursa minnettar oluruz

bunun için bankaya mı başvuruda bulunucaz onu anlayamadım? medikalciler bizi neden uyarmıyor onu da anlayabilmiş değilim!

kardeşler bunu ayrıntısını ziraat bankasını arayın size bilgi vereceklerdir kaba olarak söylüyorum atm den kamu ödemeleri diye bölümden bakabiliyorsun dediler benim kaynağım bulynduğum yerdeki ziraat bankası müdürü

Murat, emekli maaşımı çektiğim kartla bugün ATM'ye baktık, orada SGK menüsü var. Var ama, o menüye tıkladığımda kartı dışarı atıyor ATM.

O menüyü aktif etmek için bankaya özel bir talimat mı vermek lazım?

Bizde emekli maaş kartıyla çekmeye başladık artık. Bankada sıraya girmekten kurtulduk.. Bülent, bankaya özel bir talimat vermek gerekmiyor. Sanırım onlar tüm emekli maaş kartlarına otomasyon bir uygulama koymuşlar. Sosyal Güvenlik Ödemeleri bölümü olan yeri tıkladığımızda T.C kimlik no yazıyoruz ve Hesap bakiyesi görünüyor. Para yatmışsa onay verip alıyoruz.

Ayrıca 444 00 00 numaradan T.C kimlik no kodlanarak Hesap bakiyemizi öğrenip ona göre bankamatiğede gidiyoruz. Her iki yöntemde sırada beklemekten kurtardı:cool:

arkadaşlar bana ptt vasıtasıyla geliyor maaşım.bankamatik kartıyla çekmem için ne yapmam gerek? birde tc ziraat bankası 3 aydabir işlem parası adı altında para kesiyor bunun için herhangi bir şey yapabilirmiyiz? şimdiden cevaplarınız için teşekkür ederim.

yok bülent bey yukarıda arkadaş anlatmış kamu ödemeleri veya size özel diye menü var orada sgk veya sağlık ödemeleri var orada tc girip alabiliyorsun kardeş 444 müşteri hizmetlerinin kısa yolunun yaz daha kısa olur

O menüye girdiğimizde kart otomatik olarak dışarı atılıyor :) Anlamadık bişey..?

kartınızın günü geçmiş olmasın veya bankadan tanımlanmamışda olabilir

T.C Ziraat bankasında hesabınız varsa..bez faturalarınızı teslim ederken hesap numaranızı belgelerseniz..ödemeniz size bankanız aracılığı ile yapılacaktır..
Bankanın Atm de uyarladığı sgk ile ilgili her türlü sorunlar bankayı kapsar..

sonda ödemeleri reçete sgk'ya ulaştıktan kaç gün sonra yatırılıyor?...
birde bu atm olayı benim değilde birinci derece yakınımın adına olsa yinede yatırılabiliyormu?

optımusprime... İstanbul adına yorum yapıyorum diğer illerde yogunluk vss bilmediğimden... sonda faturaları kuruma teslim edildikten 1 ay içinde işleme sokulur...1 ayın sonunda hesabınıza dahil edilir.. Hasta yatalaksa vekaletini verdiği kişiler varsa onlar bankadan alabilirler..

Bankamatikten ben çektim parayı

Bankamatiğe yeni menü eklenmiş. anacak biraz karışık. Görevliden yardım aldı. Gitmeden önce vereceğim menüyü not almadan gitmeyin. Menü oldukça karışık. Şu menüde şu sırayı takip edin.

ÖDEME İŞLEMLERİ -----> MERKEZ ÖDEMELERİ -----------------> KAMU KURUMLARI -----------------> SGK SAĞLIK ÖDEMELERİ. Hastanın TC side gerekiyor unutmayın.

Güle Güle harcayın :))

benimde maaş kartım var ama sgk menüsüne girdiğimde kartı dışarı atıyor ekstradan birşey yapmak gerkiyormu yada bankayla görüşmemiz mi lazım

Üst Alt