Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Maaş kartını kaybettik, ne yapmalıyız?

Konular
25
Reaksiyonlar
0
Birhafta kadar once komşumuz bi akrabasina gidiyo burda kaliyolar ,evsahibinin küçük oğlu tekin deyil (eli eğri)maas karti kaybolduğunu ordan gelince farkediyolar.ama eminde deyiller,,,maasi haftaya alacak .karti nasil iptal eder yenisi cikarmak icin ne yapmali.kimlikle maas alırmı

yusuf-ardahan75
ablacım 2022 aylığından mı bahsediyorsun?
kaybettiğiniz kart da PTT kartı mı?
eger anlatmak istediğiniz buysa devam edeyim.

T.C. kimliğinizle herhangi bir PTT şubesinden 2022 aylığınızı çekebilirsiniz.
PTT kartınızı kaybettiğinizi PTT'ye bildirin gereğini yaparlar zaten.

şifre bilinmiyosa bişi olmaz...ama tabi sahtekarlar yeni yöntemler geliştirdiği icin ...meslekleri sahtekarlık olduğu için....siz kartı nereden cikarttirdiysaniz oraya gidin bence ....😌

Evet engelli 82 konusamiyo agir engelli.ptt cagri merkezini aradik karti iptal icin. kendi beyan etsin diyo.adam konusamiyo..isaret dili bilmez derdini diyemez,dedik vekalet alin diyo.şaştık.kartin sifre istemeden takinca maasi veriyomus.maasa 5gun var

Evet 2020

yazık çok üzüldüm.😿..engelli insana bile kötülük yapcak kadar vicdansizlar.....polise bildirin bence ...başkalarına da aynı şeyi yapar .....

yusuf-ardahan75
O vakit günü geldiğinde ptt şubesinden kimliği ile alsın, sorsanız komşuya cocuk bu meraklı olur fayda zarar bilmez

.çocuksa affedilir evet ....ben detaylı okumadım...

Arkadaş merkez postaneye gitmis raporu ve kimligini almis hastasiyla ,anlatmis on dakika bile cekmeden yenikarti vermisler eskiyide iptal etmişler cok sevindi.yardim için sagolun

Üst Alt