Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Maaş kesilince çıkarılan geri ödeme faizi nasıl hesaplanıyor?

Rebellious

Üye
Konular
17
Reaksiyonlar
0
Merhaba arkadaşlar, maaş kesilip geri ödeme çıkardıklarında faiz nasıl hesaplanıyor ve ödemeye kolaylık sağlanıyor mu?
Örneğin yersiz alınan 3 aylık 1.179,40tl maaşın 3 aylık net geri ödemesi faizli ne çıkar?

Sent from my FIG-LX1 using Tapatalk

BU PARA SEHVEN MI VERİLDİ YOKSA ETİK OLMAYAN AYKIRI ŞEKİLDE ALINAN PARA MI ( sahte belge ile veya yalan yanlış beyanlarla alınan para) kolaylık tanınıyor takside bölüp veriliyor . sehven verilmişse faizsiz şekilde ödeme yapacaksınız

Birisi için soruyorum raporun süresi doluyor yenilettiğinde ağır engelli çıkmıyor raporu kurumada yeni raporu bildirmiyor 3 ay kadar olay bundan ibaret sehven diye bişey yok sanırım

E rapor süresi dolmuş olmasına rağmen maaşı ödemeye devam mı etmiş kurum eğer öyleyse keşke cekmeseydi maaşı pek fazla faiz almazlar yada hiç almayabilirler

Çıkarsa nasıl hesaplanacak faiz

Faiz hesabını bilmiyorum onu kurum bilir arada geçen süreye bağlı ne kadar zaman geçtiği önemli en fazla 4 bin isterler herhalde geri bilemiyorum.. bir ara af gelmişti bu geri ödemeler için devlet geri almıyordu bi araştırın

Evdeki geliri, adres değişikliğini, evdeki nüfus artış-azalışını kısaca bütün değişikliği imzalanan tahattütname ile kabul ediyorum deniliyor bildirimle mükellef

Üst Alt