Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Maaşı düşük bağlanıp itiraz dilekçesi verip tekrar hesap yaptırıp sonuç değişen..?
Arkadaşlar .Forumdan öğrendiğim kadarı ile ilk maaşını çekmeden itiraz edip tekrar hesaplanmasını isteyebiliyoruz . Benim maaş 697 tl bağlandı . İtiraz etmeyi düşünüyorum.
Sgk daki memurlar itiraz edersen tekrar hesap yapılırsa dahada düşebilir maaşin diyorlar . 50 veya 100 tl düşebilir diyorlar . Ne yapacağım bilmiyorum. Belki itiraz edersem yükselir mi diye umuyorum .
İtiraz edip de tekrar hesaplama yapıldığında sonuç değişen var mı ? Olum lu veya olumsuz . @OturanBoğa ve diğer moderatör ler sizin cevabınız sonucunda dilekçe vereceğim veya vermeyeceğim yardımlarınızı bekliyorum teşekkür ederim
exof 3600 pirim günü . Malülen emekli tarım Bağkur dan 1980 doğumlu 1997 ilk işe giriş be 5 ay sgk asgari ücretten sonra 2007 de tarım Bağkur 2017 ye kadar .
BuTcHeR Teşekkür ederim . Dediğiniz konuyu baştan sona okudum . Benim korkum hesaplama yapınca daha da düşer mi ? Eğer düşmeyeceğini bilsem hemen dilekçe vereceğim . Sgk daki memur artmak yerine düşer dedi kafamı kariştır dı ? Kaybedecek bir şey yoksa hemen büğün dilekçe vereceğim sizin cevaplarınız neticesin de. İnşallah
maaşınızın yeniden hesaplanması için dilekçe verebilirsiniz size yeniden hesaplandığında aylığınız düşebilir diye bir şey diyemezler zaten bagkur tarım aylık kazancı düşürür onu biliyorum aylık hesaplatma siteleri de sizin için aylık hesaplama çizelgesi çıkartamaz farklı sizinki aylığınızın yeniden hesaplanmasını isteyin ayrıca bankadan birikmişi almadan dilekçe vereceksin diye bir şart yok siz dilekçenizi verin
@mehmet b
aylık düşmesi olmaz diye şundan dedim size hiç bir memur aylığında 100 tl yada 50 tl düşebilir diye bir şey sözl olarak söylemeyemez diyelimki sgk aylığı bağlarken hatalı bağladı fazla bağladı siz aylık itiraz dilekçesi yazmasanız bile kontroller yapılıyor sgk aylıklar ile ilgili ozaman hata ortaya çıktığında hata oldu ise ve hata sgk tarafından yapıldığı için yalnızca sgk geriye dönük 5 yıl olarak fazla ödenen miktarı ister ve faiz işletwemez siz bunu ödemeseniz bile aylığınızdan eşit taksitler halinde keserler
onun için siz aylığınızın yweniden hesaplanması için dilekçe verebilirsiniz bunu söylüyorum size eğer aylığınız eksik bağlandı ise aradaki farkı sgk öder fazla bağladı ise bile mutlaka sizin karşısınıza bir sene 2 sene sonra çıkar bu onun için yol yakın iken siz dilekçe ile başvurabilirsiniz