Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Maaşım eksik yatan yol paralarımı almak için ne yapabilirim?

Eurest

Üye
Konular
32
Reaksiyonlar
0
Merhaba,

Dikkat çekecek oranda yapılan son mavi akbil zammı sonrası kendi aldığım yol parasını kontrol ettiğimde toplamda 575,00 TL (16 aylık yol param) eksik ödenmiş olduğunu farkettim derhal gerekli kişilere bilgi vererek gerekli düzeltmenin yapılmasını istedim sonuç olarak gerekli düzenleme yapıldı bundan sonra yol paramı tam alacağım.

Fakat alamadığım eksik kalan kısım için şirket yetkilileri bunu geri iade edemeyiz dedi.

Konu ile ilgili haklarım nedir ve eksik aldığım yol paramın kalan kısmını alabilmek için ne yapmalıyım?

Teşekkür ederim.

Konuyu başka departmanın üst düzey yöneticisi ile paylaştığımda;

Yol parasının hukuksal bir hak olmadığını, bu bedelim insiyatif karşılığı verildiğini, konuyu fazla irdelememem gerektiğini, mevzunun onayının müdürümün üst yetkilisi tarafından verileceğinden müdürümün hesap vermekten kaçındığı için eksik yatan farkı vermemiş olabileceğini söyledi.

Ayrıca SAP de puantajlarımızı yazan tesis müdürü aldığım yemek kartına 2 kat fazla tutar yatırmıştı.
Acaba zam mı aldım diye sordum müdüre, yanlışlık yaptığını söledi.

Yani SAP ye işleyen müdür biraz hataya eğimli olduğundan yol paralarım eksik yatmışsa bunda benim suçum hatam nedir ki bu parayı alamıyorum?

Fikri olan varsa yardımcı olursa sevinirim.

Sonuçta kazanılmış hak geri alınamaz ama eksik verilebilir mi demem gerekli?

Üst Alt