Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Maaşım yükseldi. Emeklilik için beklemeli miyim?

Konular
23
Reaksiyonlar
0
%50 engelli raporum ayrıca vergi indirimim var. Geçen sene nisan ayında taşeron işçilere verilen kadro hakkından yararlandım. önceden asgari üret üzerinde yatan pirimlerim şu anda biraz daha arttı. durum böyle iken bir sene sonra kazanacağım emeklilik hakkımdan yararlanmalı mıyım? yoksa 6- 7 sene daha çalışıp ta öyle mi emekli olmalıyım. eğer çalışabildiğim kadar fazla çalışıp emekli olsam pirimlerim fazla yatmaya başladığı için emeklilik maaşımda fark olur mu.

ibrahimsami

Maaş 3500 tl üzerine çıkmadıysa ve bu rakamla 3 seneden az olmamak üzere çalışabilecekseniz, olabilir. Ama ben olsam tereddütsüz emekli olurum. İstiyorsam emekli olduktan sonra çalışmaya devam ederim...

Kesinlikle emekli olup çalışmaya devam etmelisiniz.Benim primlerim hiç asgariden yatmadı ve son 8 sene asgari ücretin 2 katından fazla yattığı ve 7250 gün sigortam ödendiği halde 2145 TL maaş alıyorum.Sizin sanırım gününüz ve priminiz de düşük.Ne kadar çalışsanız da maaşınız istediğiniz seviyeye çıkmayacaktır.

Üst Alt