Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Maaşıma vergi indirimi yansıyor mu çözemedim?

Özlem05

Üye
Konular
9
Reaksiyonlar
6
Yaklaşık 3aydir sigortalı çalışıyorum vergi muafiyet raporum var %66 oranında ben işyerine sundum oranimi ve engelli kadrosunda çalışıyorum ama maasima maas
Bodruma yansiyomu anlamadım ben yansimadigini düşünüyorum..

İş yeri muhasebecisi bilmez mi acaba ? yada bordroyu alıp maliyenin il müdürlüğüne gidip gösterseniz anlamazlar mı?

YASAL KESINTILER
Vergi Matrahı 1.878,50
Damga Vergisi Ma 2.182,00
Sosyal Sigorta M 2.023,34
Asgari Geçim Ind 133,31
Gelir vergisi. 148,47
Damga vergisi 16,56
SSK’dan Muaf Yem 83,66
SSK İŞÇİ PAYI TO 303,50
Orjinal SSK Matr 2.107,00
Vergi Matrahı 2.983,83
F-MAAŞ HESAP ÖZETI
Brüt toplamı 2.182,00
BORDRO ZARFI TEM 1.787,00
EK ÖDEMELER TOPL 395,00
YASAL KESİNTİLER 468,53
Yasal net 1.713,47
Havale 1.713,47
Ödeme tutarı 1.713,47

Özlem

Burada uygulanmıyor gibi görünüyor. Asgari geçim indirimi var, üstüne sakatlık indirimi de uygulansa bu çakışmadan dolayı çok küçük bir yansıma olur

Bende öyle düşünüyorum iş yerinin muhasebesine ulaşmak zor sanırım çünkü bim deyim nasıl bi yola basvurcam

Market sektörü onu vermiyor vermek istemiyor

Maaşın çıplak agi galiba yol yemek birde prim var bunları hesapladiginda artan tutar varsa veriliyor bazen agi ye veya vergi dusurebiliyor ben mesela 40 kusur yansıyor

Yüzde 60 2 derece olmama rağmen

Benimde ikinci dereceden engelli kadrosundayim ve normal statüde olan arkadaşımla aynı maaşı alıyorum bu da vergi indirimi alamadığını gösteriyo sanırım.. ilerisi için erken emeklilik için bi problem teşkil eder mi acaba yatmamasi

Üst Alt