Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Maçlara ücretsiz nasıl giriliyor? [Soru]

Konular
8
Reaksiyonlar
0
MERHABALAR ENGELLİ KARTIYLA YADA RAPORLA İSTANBULDA LİG YADA YABANCI MAÇLARA GİREN VARMI ?
EĞER GİRDİYSENİZ PAYLAŞIRSANIZ SEVİNİRİM
HOŞÇAKALIN... :D

İstanbulda değil ama fener maçına manisada gittim engelli kartı yeterlidir.

Arkadaşım qidiyor enqeLim müsade etmediqi için qidemedim ßeni çaqırdıqında,tekerLekLi sandaLyedeysen karta marta qerek yok.(İnönü Stadyumu)

geçen yıla kadar girmemiştim..
ama geçen yıl 2 maça çok rahat girdim....

biri fener - bjk, diğeri fener - psv maçıydı..

kadıköy şükrü saraçoğlu stadı şeref tribününün biraz ilerisinde "bedensel engelliler tribünü" girişi var... başbakanlık özida'dan aldığım kartı göstermek sureti ile zeminden sıfır rahat giriş yaptım.. bu kadar kolay olacağını bilmiyordum..

şimdilerde havalar kötü, düzelsin kadıköy'deki tüm maçlarına gitmeyi düşünüyorum..

Bu arada refakatçimizden bilet isteniyor mu?

İnönüde istenmiyor refakatçiye ßiLet parası düzen aynıdır saraçoqLundada aLmazLar.

maçlara girmek için özürlü seyahat kartı yeterli degilmiki.OZİDA dediğiniz nasıl birşey,vede gereklimi acaba..

offf

evt ya sadece özürlü kartı yeterli değilmi bide basbakanlıklamı uprascaz offf

Başbakanlık özürlü kartı şart galatasaray maçları için maçdan 6 gün önce resmi sitesindeki formu doldurup ilk 260 kişiyi alıyorlar.Fenerbahçe için maçdan 2 gün önce stadın arkasındaki biletixden ilk 250 kişiye ücretsiz biletleri veriyorlar

Üst Alt