Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Madde bağımlısı kardeşim babamın evinde zorla oturuyor. Nasıl tahliye edebilirim?

basari

Aktif Üye
Konular
193
Reaksiyonlar
4
[FONT=arial]evet madde bağımlısı kardeşim baba evinde zorla oturuyor

ordan nasıl çıkartırım sürekli kavga edioz ben başka yere taşındım ama onun orda oturmasına tahammülüm yok ev 7 kardeş ortakız benimde onunda hakkı var bu ev tapu tahsisli bu sorunlu biraderin 7 tane icra borcu var yalnız en oturmucak adam gelmiş orda oturuyo ve beni evden attı bunu öldürmeden nasıl o evden atabilirim bana bi akıl verin
[/FONT]

Kardesin niye atıyorsun hem onunda hakkı var evde

basari

Şimdi sana akıl verirsek bizmi suç ortağı olalım
çaresi onu evlendirin Avrat yok akıl yok derler ya

uyuşturucu içip beni yaraladı 4 kez yaptı bunu mallarıma zarar verdi küfür etti tehdit etti ya az ceza aldı yada hiç ceza almadı bu eski eşini kalbinden akciğerinden vurdu 1 yıl 4 ay ceza aldı oda ertelendi kim bi kadını kalbinden öldürmek için vurupta bu cezayı alır sonra uyuşturucu olan bonzai metemefin gibi çok tehlikeli ölümle sonuçlanan maddelerle kendini yaktı sonrada çakma bi mehdi oldu bu sonra şimdide etrafındakileri yakıo

bu adeta ateş topu bende yanmamak için ordan kaçtım 15 ceza 7 icra dosyası var 60 milyara yakın para borcu var çalışmıo umrundada değil geçen sene bursanın teleferik semtinde o zaman arabası vardı arabayla 3 kişiyi ezdi şansına hafif yaralanmışlar bunun davası sürüo daha bi çok davası var çok tehlikeli her an bi cinayet yapmasından korkuom ve ölüm listesinin başında ben varım ve doğal olarak beni ve etrafındakileri düşman şeytan gören bu adamdan kurtulmak istiom

İş sandığım gibi değilmiş, atsan atılmaz satsan satılmaz denir ya bundankacmak gerek bi kriz anında gözü kimseyi görmez bunun.
Umatem duydunuz hiç bura yatsa tedavi olsa

Derhal uzak durun ondan zamanla Nesli Tükenir😊

Onun Dosyası yarın bir gün patlar 10/15 sene yer o siz uzak durmaya bakın bu aralar Allah yardımcınız olsun

uyuşyurucu madde kullanmak bilerek ve isteyerek oldugu icin ceza ehliyeti var diye biliyorum adam akıllı bi doktora ve hakime denk gelirse ceza evine düşer ordada kullanma ihtimali az da olsa vardır hastaneye yatıramıyosanız veza evine dü4şsün cıkamasın diye dua edeceksiniz ama masum bi insanın canını yakmasın inşallah borclarından düşer vezaevindede tedavi olanagı pek yoktur yapacak bi şey yok allah ıslah eder inşallah

aynı sıkıntı bende var çök kötü bir durum

veli arkadaş tedaviyi istemio yaşı 18 den büyük olduğu için yapacak bişi yok savcıya bu tehlikeli deyip zorla tedavi ettirmek için müracat ettik ama yinede bu işte zor geçende bundan kan örneği almışlar ya bu adam zorla tedavi olacak tedavilerde sonuç vermiomuş diye duydum çünkü o zaman etkili gibi gözüksede sonra yine maddeye başlıolarmış çok azında etkili oluomuş bu zorla tedavi olayı yani yada bundan kaçıcaz başka yolu yok bunun sonu ya hapis yada mezar zaten orası belli ama ne zaman olacağı belli değil etrafına mehdiyim deyip saldırgan tavırlar yapıo borç takıo bide çok bunu ya öldürcekler yada bu birini şeytan diye öldürcek şeytan diye öldürüncede cezafdan kaçılmıo tabi ceza ehliyeti olmayan katilleride bakırköyde çok uzun süre yatırıolar sonu hayırlı olsun desekte sonu belli zaten bunun

ayrıca ekleyim bu elektriği suyu ben kestikten sonra kaçak kullanmaya başlamış elektrikçilere söyledim direkten kesmişler elektriği geçende oraya gittiğimde bu olayı bahane edip beni demir sopayla dövdü geçen perşembe günü suyuda kestirmek için müracat etmiştim sayaca gelen borudan akıtıo onlara kendi akıo demiş onları atlatmış tekrar buskiye gittim durumu anlattım bu sefer şebekeden yani eve gitmeden yoldan borudan kescekler suyunu ben kaçağa müsade edemem edersem aynı günahı allah banada yazar bendende hesap sorar bu sorumluluğu üstüme alamam

Tedavi için önce hastanın bu illetten kurtulacağım demesi lazım, dediğin gibi daha sonra tekrar aynı bataklığa döner, çalışmıyor dersin bu uyuşturucu maddeleri nasıl ve kimlerden temin ediyor

Polisler Bunu neden araştırılmıyor nereden geliyor Bu uyuşturucu😊

bence sokakta kalmasın otursun evde hem onunda yedi de bir hissesi var madde bagımlısı oldugu için sokaklarda yaşaması tehlikeli ve zor onu sakın evden çıkartmayın bence üzerine birazda yardım yapın madde bagımlılıgından kurtarmayı deneyin

insanları yanlış yerlere yönlendirmeyin hastaneye yönlendirin :)

Fulya83
insanları hastaneye yönlendirin madde bagımlılıgı ancak tıbbi merkezlerde tedavi edilir

İyi de bu adam elinden tutulacak adam değil kim götürecek😂

Devlet bu tehlikeli adamı ciddiye almali baglayıp götürmeli😣

Adama bak Film gibi...Aksiyon, Gerilim, Tehlike, Her şey var :D

kunt arkadaş iyi dionda biz bayağı yardım ettik zamanında paramız yok ona yardımda yaramıo zaten nankör uyuşturucu parasını başkası versin artık bizden bu kadar o evdede oturmaya hakkı yok icra borcu yüzünden ev ilerde elden gidebilir zaten

Onu Bakırköy Hastanesi'ne yönlendir.

Biri uyuşturucu testi yaptırmak için gitmiş zorla yatirmislar.
linki oku.

https://www.engelliler.biz/forum/sa...cin-gittigim-bakirkoy-e-zorla-yatirdilar.html

Bak şöyle yap,

onun gitmesi için mektup gelmiş gibi bir dilekçe hazırlayınız Bakırköy Hastane adına Bu işin içinde para vardır Yazınız oda mecbur gider.
Bakırköy Hastanesi'ne onu orada bağlarlar Gereken yapılır

Film gibi hikaye oldu ben çok etkilendim . Tabi bu olaylar anlatıldığı gibi doğru ise allah tez zamanda yardımcı olsun..

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

hun

hun arkadaş tabi anlattıklarım harfiyen doğru ne diye böyle bi yalan uydurayım ve amaç ne olsun geçmiş konularıma bak bi çoğu bu problemli kardeşimle ilgili

Ve Elbette inanıyorum
Bundan önceki forumlarında da kardeşinden Başın Belada okumuştum.
Hatta o kardeşin vasi bile olmuştu sana.
iptal oldu mu bilmiyorum.

ondan kurtulmak için yukarıda yazdığımı
Ya da ona benzerini uygulayınız.
kolay gelsin😊

yalniz06

evet vasimdi şimdi başkası vasim zaten bu vasiliği hep kullanıodu ama artık kullanamıo

basari

Bana kalırsa kardeşinizin elektriği suyu ile uğraşmayı bırakın, yoksa dediğiniz gibi sizi öldürmeye bile kalkabilir. Diğer 5 kardeşinizle birlik olun, onların da fikrini alın. Bir tanıdık avukat veya emniyetçi bulup onlardan da fikir alın. Zor vallahi, Allah yardımcınız olsun.

Sakin, soğukkanlı düşünüp öyle hareket etmekte fayda var.

Kardeşinde diğerleri gibi o evde miras hukukundan kaynaklanan yasal hakkı var. İzale-i şuyu davası açılarak evdeki herkesin payı belirlenir. Evin bulunduğu sulh hukuk mahkemesine başvurulabilir.

@yalniz06

ablamın oğlu vasim şimdi

@bir

öldürürse öldürür ondan sonra adamı mahvederler hem adam öldürmek o kadar kolay değil öldürürse ahirettede cehennemde sonsuz yanması için elimden geleni yaparım

@PREVEZEPAŞA

herkes aynı fikirde değil bu mehdi bazılarını büyüledi yani sahte mehdi düzelteyim uyuşturu kullanan bazı kişilerde oluo bu olay ama kanan oluyo demekki bu devirde hala bunlara

basari git davanı aç sen evi satın herkesin payını ayırın. Büyülemek falanda demeyin. Seni de mi büyüledi?
Git davayı aç evdeki hakkını al.

Yusuf islam tapu tahsisli evden çıkarmak o kadar kolay değil işte bu tür davalarda vasilik etkili kendim açamıom bi tazminat davası açtım vasi olayına takıldı yeni vasimde uğraşmak istemio

Bu ev çok mu değerli nasıl bir yer kaç metrekare

Bu madde bağımlısı Allah kimsenin başına vermesin bunu kullanıyorsa bunun aklı yerinde değil ki kendinde değil
bunları bunları yaptı şöyle yaptı böyle yaptı sanki uyuşturucu kullanmadan yapıyor

Bu uyuşturucuyu satanları kaçıranları Allah kahretsin, bunu içenlerin kendi içlerinde nasıl çektiği nasıl bir ızdırapları vardır
ne acıları vardır kendinde değil bırakamıyor elinde değil,

@basari kardeşiniz uyuşturucu bağımlısı içme desen onun elinde değil o onu içmese çıldırır damarları çatlar gibi olur çünkü elinde değil tek başına bırakamaz doktor lazım ona, beni dövüyor şöyle borç böyle borç tamamda kafa yerinde değil o maddeyi aldıkça uçuyordur,

Bu evden çıkmasını istiyorsunuzda nereye çıkmasını istiyorsunuz dışarı sokağamı atcaksınız ne olursa olsun kardeşiniz,benimde hakkım var onunda hakkı var bununda hakkı var,kardeşiniz bu haldeyken siz ev hakkının peşinemi düştünüz,elektrik,suyu kestirdiniz, öyle bir bahsetmişsiniz ki bu çok kötü biri kendinde olmayan aklı başında değil

onu o evden çıkarınca ne yapmayı düşünüyorsunuz tedavi ettirmeyimi yoksa sokağa atmayımı

sizde kendinizce haklısınız kimileri içinde kardeşlik bir yere kadardır
banane onun halinden oda anlıyordur o kadarını o kafayla saldırıyordur
yazık

Üst Alt