Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Maddi tazminat davam reddedildi. Avukat ücretini ben mi ödeyeceğim? [Hukuk]

blov

Üye
Konular
7
Reaksiyonlar
0
maddi tazminat davam red edildi mahkeme masrafı ve karsı tarafa avukatlık uçredi ödermiyim veya nasıl olur

Merhaba,

Size "Yargıtay kararı" yada "Yargıtay ilamı" vs geldi mi?
Reddedildiğini gösteren belgede ne yazıyor?
En altta belirtir 1-2-3-4 maddelerle şunu şunu davalı tarafından şu şu davacı tarafından karşılanacak vs gibi.

1000 tl lik dava açmıştım dava 2013 de açıldı raporlar olumsuz geldi benim avukatım davadan çekildi davared ile sonuçlanır dedi karşı tarada 3 avukat var onlara üçret ödermiyim yada ne kadar öderim

bilgisi olan bu işlerde bilgim yok avukatta çekildi ayrıca atipik psikoz hastasıyım kendimide anlatamamki hastalıgım iş kazasından degil diye rapor geldi buna istinaden bin liralık dava acmıştım oda red oldu 3 sene sonra üçretler ne olur paramda yok yargılama gideri falan ödenmezse ne olur teşekurler

Ödersiniz...

İlamda size ücret bildirilir. Sizde ödersiniz o kadar.

davayı kaybetmisşiniz,sonuç itibarıyla mahkeme,avukat,vs ücretleri tabiki siz ödersiniz,1000 tl için bu kadar maddi külfetin altına girmek ne derece dogrudur onuda bilemem yani.allah yardımcınız olsun..

dava red edildi tam iş göremezlik çıkmadı yani iş kazasından degildir dendi bu durumda nekadar ödemem gerekiyor tahmini ne kadar dır belirsiz dava açmıştım avukat çekildi onada üçret ödermiyim

hakancan tehmini ne kadar çıkar davam malululuyet davasıydı

blov

Karşı tarafın 3 avukatı için ceza parası ödeyeceksin . Ben dava düştüğünde her avukat için 400 yada 600tl arası bir şey ödemiştim sanırım.

atipik raporu azcik ise yaramazmi.hele bi el atin ahali. yaziktir.

sizin dava kaç sene sürdü rakam ne kadardı haklı çıkan taraf varmıydı ben iş yerini dava etmiştim rapor olumsuz geldi adlitıpdan
one denle sanırsam 1 avukat var ama her davaya degişik avukatlar geliyor bu durumda dava düşür dendi haklıyken haksız çıktık bu nasıl adalet anlamadım adlitıptan dosyadada yazıyor kazasonrası tedaviye başlanmıştır diye karar kısmındada da gözlenen psikiyarti tanı atipik psikotik psikoz işlevselligi 60/100 karar gözlenen tablonun iş kazasıyla illiyet bagı yoktur dendi

işe yaramıyor kardeş iliyet bagı olmazsa olmuyor iş kazasından ha buarada sgk da iş kazası diyor ama oran vermiyor

arkadaşlar dava redoldu olmasınada hastalıgın iş kazasından olmadıgına karar verildi maluluyete gerek yok derndi budurda tedavi masrafları istenebilirmi çünku kazadan sonra tedaviye başlanmıştır deniyor ama maluluyet yok bu durumda kazanan da yok kaybedende nasıl üçretneleck ama kaza var işgörmezlik çıkmadıgı için dava red edildi ben iş göremezligim var tespit edilsin diye dava açmıştım budurumda haksız dava açmışmı olurum yani ceza yermiyim hapis falan boşu boşuna ugraştırdın mahkemeyi diye mahkemesi red olan arkadaşlar bilgi verirse sevinirim oysa çok güveniyordum bu davayı kazanacagıma oda red oldu

iron kardeş ne kadar masraf çıkar 3 avukat artı mafraslar hep banamı çıkar iş kazsına sebeb olan kişiye çıkmazmı bilen bir şeyler yazarsa sevinirim

karar ayın 2 sinde açıklanacak itiraz etmelimiyim raporlar aleyhime döndü

Üst Alt