Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Mağduruz diye barınmamız için belediye konut verdi, ama şimdi...? [Hukuk]

kibar

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
öncelikle bana yardımcı olan arkadaşlara tşk ederim benim sorunum şudur: kusura bakmayın yanlış bir şey yazarsam... ben 5 yıl önce trafik kazası geçirdim, annem de 14 yıldır felç ,belden altı tutmuyor. bizim eski evimiz vardı, belediye başkanı bundan 3 yıl önce okul lojmanına geçin dedi. biz de geçtik ve bu esnada eşim beni boşadı. ennemle bana 70 yaşındaki babam bakıyor.
mahalleli bizim burda bedava oturduğumuzu çekemediği için imza toplamışlar, belediye başkanına vermişler ve başkan da bizi 15 gün içersinde boşaltın dedi. mecbur koştu.
yerel medyayı aradım ve yerel medyeyı da satın almış başkan. sen beni hiç bir yerde yayınlayamazsın dedi, bağırdı çağırdı bana, ağa da benim paşa da benim diye.
Ne yapacağımı şaşırdım. ben ne yapacam? gidecek yerimiz yok. bana yardımcı olur msunuz?
herkese tşk ederim :cry:

Geçmiş olsun öncelikle çok zor bi durum inş.hallolur ve insan gibi yaşama hakkınıza kavuşursunuz aile olarak mangalda kül bırakmayanlar lütfen duyarlı olun...Şimdi neler yapabiliriz ve yapabilirsin onu konuşalım ilk aklıma gelen kaymakamlık ve valilik 2002 maaşı ve evde bakım aylıklarına müracat ofd derneğini de bi arayın 0212 661 08 61 şişli belediye başkanın duyarlı olduğunu biliyorum lions clup leri yerel gündem bulunduğunuz ilin hani derler ya denize düşen yılana sarılır o misal irtibata geçmekte fayda var inş.sonuç alırsın :(

Gerekçesi neymiş mahallelinin? Ortada bir hukuksuzluk varsa, bu duruma göre yasal yollardan hareket etmek gerekebilir diye soruyorum...

sözün bittiği yer diyecek hiç birşey bulamıyorum... seni boşayan eşinden, mahalle sakinlerine, belediye başkanından, ona ağalığı paşalığı aşılayan zihniyete, o zihniyeti yaratan tepe gözlere, o tepe gözleri oraya çıkaran bizleri, bizi bu hale getiren efendileri eshefle kınıyorum... ALLAH ISLAH ETSİN... Düşene bir tekmeninde vurulduğu tek zihniyet tarlası, Benim Güzel Ülkem Olmasın....

Herşeyden önce çok geçmiş olsun..Yapılacak şey şu aşamada Ulusal medyada şansınız denemeniz gerekir bence..15 gün içinde sizi sokağa atarsa ve sizde parkta yatıp kalkmaya başlarsanız yada sokakta ister istemez bu ulusal medyaya ulaşır,o zaman o sayınherşeyi bilen zihniyeti karanlık koltuk sevdalılarıda bunun önüne geçemez..:(

Üst Alt