Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Mahalle değişikliği yaptık. 2022 için bildirmeli miyim?

seda_ist

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
aynı mahallede 2 öte sokaga taşındım . 1- Adres değişikliğimi bildirmessem Mart maaşım kesilirmi ? 2- Bildirirsem kesilirmi 3- bildirmek için ne yapmam gerekiyor . yardımcı olan arkadaşlara tşkler

bugün nüfus müdürlüğünden adres bilgilewrimi istedim yeni adresim gözüküyor . şimdik e devletten baktım orda eski adresim gözüküyor . sisteme geçmemişlermi

sistem anında geçer. sosyal hizmetler il müdürlüğüne bildirmelisiniz yoksa maaşınız kesilir. adres degişikliği mutlaka bildirmelisiniz. millet tatile giderken bile bildirip gidiyor.

annemle beraber kalıyoruz yeni ikamette . annem dedemden net 526 lira ölüm aylığı alıyor . bu durumda muhtaçlık sınırının altındamı kalıyoruz ayrıca cevap lütfen

maaşınız kesilmez eger başka geliriniz yok ise.

başka gelirimiz yok . 250 tl kira ödüyoruz . adres değişkiliğini yarın bildireyim o zaman nüfus müdürlüğünden alınmış vukuatlı belge geçerli olurmu

aynı vakıf sınırlarındasınız sanırım 2 sokak ileri dediğinize göre. tabi sokak sınır değilse:rolleyes:
aynı vakfın sınırları içinde olduğun için adres bildirmene gerekyok kesilmez

Evet, Mustafa'nın dediği gibi aynı ilçede adres değişikliği yapmışsınız vakıf değişmemiş. dolayısıyla adres değişikliği bildirimi yapmayacaksınız vakfa.
başka geliriniz yoksa geliriniz de uygun.
aylığın kesilmez ablası gelirin de buysa:)

evde bakım aylıgı alıyor musun peki?

Üst Alt