Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Mahkeme kararı ile ayağı kaldıran aküllü sandalyeyi alıp kullanan var mı?

sebboy

Üye
Konular
90
Reaksiyonlar
0
bu araba başıma bela oldum aldım arabayı oldu mahkeme devam edıyordu onlar tuttuğu avukat çekilmiş şimdi yeni avukat tutmamız lazım birde davaya katılırsak daha sürer gidermiş ama benim şu sorunum var eve geliyorlarmiş denetleme için sürebiliyormuyum işime yarıyormu falan diye bizim evde kapılar dar ve ben o arabayı sürünce halılar toplanıyor evde duvarlara zarar verıyorum eve gelip atıyorum oturma odasında araba mutfağa git derlerse ben nasıl gıdıcem o kapıdan nasıl geçicem tek odanın içinde kullansam neyse birde diyelimki sen bu arabayı kullanmaya uygun değilsin derslerse 40 milyar alıyorlarmış doğrumu bu ölesim var çok kötüyüm:(

Anlamadığım bir husus var sebboy, madem bu arabayı kullanamıyorsun neden mahkemelerde uğraşıyorsunuz ?

Eğer dediğin araba ayağa kaldıran akülüyse 40 bin lira nasıl alacaklar arabaların fiyatı belli zaten, 5-6 bin liradan başlıyor fiyatları.

ben arabayı dışarda çok rahat kullanıyorum evde kapılar dar ondan süremiyorum

halılara kaldırın geçmen için ne gerekiyosa onu yap bence. :)

halıları kaldırdık diyelım kapılar dar onu napıcam:(

bi odanın içinde kullanabilrisin bence. kapılar çok darsa bilmiyorum .ama halıları kaldırmak çok mantıklı bence. En azından sürerken halılar toplanmaz rahat sürebilirsin.

bana bir odanın içinde sür derlerse sürerım halıları kaldırıp o sorun değil yok bana mutfağa gidebiliyormusun su içebiliyormusun falan filan derse öldüm ben kapılar dar halılar kalksada çok dar kapılar yıkıp geçebiliyrum helekı mutfak cok dar gırersem bıdaha çıkamam kendı basıma

kapıları degişirin derim kapının tanesi 350 tl siz akülü arabayı parasız mı aldınız

durhasan;
ya zaten babam atanmamı bekliyor gidicez burdan kapıya para vermez bunun yüzünden mahkeme yoluyla kazanıp aldım almaz olaydım

mülkiyet babanın degil mi sen evladı degilmisin hiç mi banana gelip gitmeyecen mi yanlış düşünge kapıya para vermez düşüngesi nasıl olsa lazım ve ihtiyaç

durhasan;

bakalım ben bu fikrimi babamla daha paylaşmadım kendi düşüncemdi sölerim mecbur kalırsam

Kurumlar bu tür davaları kovalıyor. Ve sanırım büyük oranda da kazanıyorlar/kazanacaklar. Hukuki olarak sonuç ne olursa olsun, siyasi olarak bu tahsilatın gerçekleşmemesi için medya ve kamuoyu önünde söz söylmek lazım. Gazete ve tv'ler yoluyla tahsilatın yapılmaması için girişimde bulunmak lazım... Ama önce mahkemenin sonuçlanması beklenmeli tabii. Dilerim aleyhinizde sonuçlanmaz.

benimde en büyük dileğim bu oturan boğa aynen dediklerine katılıyorum şuan sıkıntılı dönemimdeyim onu düşünücek dermanım kalmadı internetim yeni geldi bu arada yazayım dedım

haber geldi avukattan 1 ay en geç 2 ay içinde eve geleceklermiş sürebiliyormuyum diye kontrol etmeye çok korkuyorummmmmm:(

Sürebildiğini göstereceksin, korkacak bir şey yok ki

bu sigortanız estetik ameliyatlara ödeme yapıyor.
ayağa kalkmanıza müsade etmiyor:confused:

nakiller olmadığı halde oldu bitti maşallah deniyorda.
yüz nakli olan adam ikinci kez estetik olmuş.
bunların maliyeti karşılanıyorda.
yaşamsal araç gereç yardımcılar neden karşılanmıyor?

bunun kullanımını kontrol edilmesi kadar abuk subuk bişey olamaz.
sadece sizin hastalığınız olup olmadığını kontrol edebilirler.

ameliyatların işe yarayıp yaramadığını kontrol ediyormusunuz?
tasarruf yapıcaksanız neşter atanlara denetim getirin.
nasıl ki 100 kürtjdan 90 ı gereksiz. bir çok ameliyat gereksiz olabilir.

bırakın sakatın umutları ile oynamayı. arac gerecinden ayağa kalkma umudunu kırmaktan vazgeçin.

OturanBoğa;
tek odanın içinde sürebilirim birde dışarıda ama başka odalara gitmemi isterseler gidemem kapılar dar ondan korkuyorum anlatabildim sanırım:confused:

SSaaFFee;
katılıyorum sana ama böleler güya engellilere yardım ediyorlar bir şey veriyorlar onu geri almak için elinden geleni yapıyorlar zaten ne verdilerse elimden aldılar tek arabam kaldı elimde onuda almazlar inş

sebboy korkma kardeşim takma kafana allahın izniyle olmaz inşallah bişey kullanabildiğin odayı gösterirsin ve orada kullanırsın:)

Üst Alt