Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Mahkeme rapor almam için hastaneye sevk edince 8.000 TL masraf çıktı!?

sucre_

Üye
Konular
7
Reaksiyonlar
29
Arkadaşlar, bi halt yedim evlendim. Eşim aldattı ben de çekişmeli boşanma davası açtım. Aile Mahkemesi, Bipolar hastası oldugum için vasi Karar'ı ile birlikte heyet raporu almamı istedi. Mahkeme'nin sevk ettiği hastaneye gittim rapor ücreti 2300 lira çıktı ses etmedin ödedim. Fakat 4 kez idrar testi istendi her test 2000tl bunu ödeme gücüm de yok. Ben ne yapcam şimdi? Engelli raporum var, sgk var. Bu testler için ayrıca ücret ödemem isteniyor. Bu haraç parasını ödemezsem boşanamayacım mı?

Avukat tutacak gücüm yok az çok bilgisi olan varsa beni yönlendirebilir mi? Bu gidişle mahkemeye gitmicem davadan vazgeçcem

@sucre_ Para verme verir sende faturasını işte şikayetçi olacağını söyle paranı geri vereceklerdir yaşandı bizzat

@samedo99,
Rapru düzenleyen devlet hastanesi zaten. Aile Mahkemesi devlet hastanesine sevk etti. Hastane ödeme dekontu veriyor zaten. Hastane görevlisi bu tip raporların ücretli olduğunu ve sgk tarafından karşılamadığını söyledi

Param yok kalmadı öglen iş yerinde yemek yiyom tek öğünle geçistiriyom bu ay çok sıkıştım

bu kadınlara yüz vere vere erkekleri bitirdiler ,sonra gençler niye evlenmiyor ,aldatanın yanına kar kalıyor

Üst Alt