Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Mahkeme sonucu 6 ay da bir psikiyatrik tedavi kararı verildi..? [Hukuk]

ismet hatipoğlu

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
arkdaşlar iki sene önce mahkemelik olmuştum ve hakim 5 yıl boyunca altı ayda bir psikiyatrik kontrol verdi.ben manik depresifim ve bugün gene aradılar pzartesi günü gene beni kontrole götüreceklermiş elazığa bundan önceki kontrolümde bir ay yatırmışlardı.artık ilaçlarımı düzeli alıyorum buna rağmen yine yatırırlarmı hastneye?yada aranızda bilen varmı doktor yatış kararı verirse ailem buna engel olabilirmi?ailem yatmamı istemiyor.bide bu durumdan kurtulmanın bir yolu varmı arkadaşlar lütfen bi yardım edin benle aynı durumda olanınız varsa lütfen cevaplarınızı bekliyorum

Slm bende 5 yıl süreyle 6 ayda bir kontrole gidiyorum istanbul bakırköy ruh ve sinir hastalıkları has.bende 21 gün yattım atipik pisikoz askerde tedavi görmuştum beni bir daha yatırmadılar çünkü iyi göruntusu veriyorum ilaçlarımı sürekli kullanıyorum ve en önemlısı beladan uzak duruyorum çünkü her beladan hastaneye yatış verirler haberin olsun ve uzun süreli yani bundan kurtuluş yok ailen seni kurtaramaz sen kendini kurtaracaksın konrollerde hep ıyı oldugunu ve ilaçlarını surekli kullandığını söyle yatırmazlar ve en önemlisi doktorlara ters cvp verme dostum allah yardımcın ols

Üst Alt