Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Mahkeme, vasisi olduğum eşime araba almama izin vermedi!?

savaskoca

Üye
Konular
4
Reaksiyonlar
0
slm arkadaşlar. %90 engelli ve yardıma muhtaç engelli olan eşim için ÖTV indiriminden faydalanarak borçlandırılmadan tüm masraf ve giderleri tarafımdan(vasisi olarak mahkeme kararıyla) karşılanmak üzere arac alımı için ek karar talebiyle izmir 11. sulh hukuk mahkemesine dilekce vede proforma fatura dahil bütün evrakları vererek başvurdum.

cıkan sonuç aşagıdaki fotoda acıkca yazıyor. redime karar cıkdı itiraz içinse itiraz dilekcesini red veren hakime vercekmişiz o bir üst mahkemeye gönderecekmiş.

böyle bir sacmalık olurmu.ayrıcada diyorki hastane vesayre gidişleri için taksi tutun daha az zarar edersiniz şimdi sizlerden yorum vede yardınlarızı bekliyorum 10 içinde itiaraz edebilmek için saygılar.

DİP NOT:resim yapıştıramıyorum bu arada)

ÖTV muhafiyetli İlk kez mi araç alıyorsunuz ?
Almak istediğiniz araç marka model dedir ?

evet ilk kez alacaktık.opel astra ötvsiz ham fiatı61.228 tl olan bir araçdı.ayrıcada eşimin 3-5 senesi ya var yada yok tedavisi iyleşme olanagıda yok vefatı sonrasında cacuklarına miras kalacakdı bu düşünceyle başladık ama olmadı

savaskoca

Ayıp ediyor hakimler! Satarken kişiyi korumak adına izin verilmemesinin bir mantığı olabilir, ama alırken vesayet altındaki kişinin nasıl bir zararı olabilir ki izin vermiyorlar! Düpedüz hasetlik! Bence vesayet altındaki kişinin hakkını gasp ediyor!

dogru diyorsun OturanBoğa birde red kararında hastaneye gidiş gelişlerde ticari taksi kullanmam kısıtlı için daha ucuz olurmuş.ayzaymır hastası altı bezleniyor mamayla besleniyor.her hastane gidişimizde taksicilere birde oto kuaför parası veriyorum bunuda belirtmeme ragmen yinede kısıtlının menfaitine degilmiş son karar diyor itiraz edebilirsiniz ama itiraz dilekcenizi bize vermeniz gerekli diyede bir şer koymuş.anlıyamadım gitti ve sonuç bu işten vazgeçtim bıraktım artık

Allah kimseyi hakimlere ve hekimlere muhtaç etmesin...Amin
Kanunlar izin verirken hakimler keyfî olarak izin vermiyor...
Ne diyeyim Allah belasını versin böyle hakimlerin...

Üst Alt