slm arkadaşlar. %90 engelli ve yardıma muhtaç engelli olan eşim için ÖTV indiriminden faydalanarak borçlandırılmadan tüm masraf ve giderleri tarafımdan(vasisi olarak mahkeme kararıyla) karşılanmak üzere arac alımı için ek karar talebiyle izmir 11. sulh hukuk mahkemesine dilekce vede proforma fatura dahil bütün evrakları vererek başvurdum.
cıkan sonuç aşagıdaki fotoda acıkca yazıyor. redime karar cıkdı itiraz içinse itiraz dilekcesini red veren hakime vercekmişiz o bir üst mahkemeye gönderecekmiş.
böyle bir sacmalık olurmu.ayrıcada diyorki hastane vesayre gidişleri için taksi tutun daha az zarar edersiniz şimdi sizlerden yorum vede yardınlarızı bekliyorum 10 içinde itiaraz edebilmek için saygılar.
DİP NOT:resim yapıştıramıyorum bu arada)
cıkan sonuç aşagıdaki fotoda acıkca yazıyor. redime karar cıkdı itiraz içinse itiraz dilekcesini red veren hakime vercekmişiz o bir üst mahkemeye gönderecekmiş.
böyle bir sacmalık olurmu.ayrıcada diyorki hastane vesayre gidişleri için taksi tutun daha az zarar edersiniz şimdi sizlerden yorum vede yardınlarızı bekliyorum 10 içinde itiaraz edebilmek için saygılar.
DİP NOT:resim yapıştıramıyorum bu arada)