Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Mahkemenin erken emeklilik için vergi indirimi şarttır kararı var mı?

Konular
2
Reaksiyonlar
0
1 ekim 2008 öncesinde sigortalı olanlardan erken emeklilik için vergi indirim şartı var peki bunu iş mahkemesine taşıyan varmı erken emeklilik için vergi indirim belgesine gerek yoktur rapor yeterlidir diye açılan bir dava varmı sonuç nedir.

1 ekim 2008'den önce sigortalı olup emekliliği SSK statüsünde gerçekleşecek kişiler emekli olabilmek için defterdarlıktan sakatlık indirimi almak zorunda diye biliyorum

bu soruyu Ali TEZEL'e sorabilirsiniz net cevap alırsınız

ben verdim 2 ayda sonuçlandı

mahkemeye verdim. iş mahkemesine değil vergi mahkemesine basvuru yapacaksınız.boşuna avukat masrafı vermeyin 160 tl harç bedeli ile dosya acılıyor.ben bir yerde hata yaptım oda bımerden gelen maliyenın olumsuz cevaplarıyla actım davayı...

soyle yapsaydım mahkemeyi kesşnlikle kazanıyordum ..vergi dairesi sevkiyle gittiğinde rapor oranın hastane tarafından düşürülüp ankara maliye ye gidip oradan cevap olumsuz geldiğinde 60 gün içerisinde vergi mahkemesine hemen basvuru yapcaksınız mahkeme acacksınız.yani maliyenin red kararına .boyle kazanıyorsunuz ..not : ben 2009 daki maliyenin red kararıyla actım davayı buyuzden maliye savunma yapmış mahkemede olumsuz sonuçlandı.mahkeme önü açık olarak dosyayı kapattı .

Üst Alt