Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Maillere bakarken her seferinde parola sorma sorunu ?

nacar

Aktif Üye
Konular
129
Reaksiyonlar
0
internet explorer 7 kullanıyorum e mail gelince her seferinde paralo soruyor internet explorer 7 kurmadan önce sormuyordu

parolamı anımsa derseniz ve oturumu kapat demeden direkt sayfayı kapatırsanız sorununuz halledilir sanırım..

ben şunu demek istedim messenger açıkken e mail geldi diyor tamam diyorum şifre istiyor internet explorer7 kurmadan istemiyordu:confused:şimdi istiyor

Güvenlik ayarı nacar...:) sormasın istiyosan mozilla yada opera kurup varsayılan tarayıcını onlardan birisi yapabilirsin..

tamam bende diyorum ki parola sordu size. adresi yazdınız. bi kez de parolayı yazcaksınız. bi aşağıda parolamı anımsa var. onu aktif yapcaksınız.sonra mailinize bakcaksınız ve direkt sağ köşeden X yaparak kapatcaksınız tarayıcınızı. sorun olmaz.. bi deneyin..

explorer ve chrome 'un öyle bi özelliği var kelebek.. o kutucuğu tik'lesende yinede msn den maillerine bakmak istediğinde sana şifre soruyor..

abi zaten explorer 7 ' de yeni kurmuş ki artık çok kasıyor explorer. chrome ' kursun o zaman sorundan kurtulmak istiyorsa. hemde sayfa hızları da güzel kasmıyor.

kelebek bende varsayılan tarayıcı maillerime bakmak için chrome ama ne yaparsan yap msn den girerken şifre soruyo..

maç bi çözümü yokmu sen bulursun:p;););)

yahu explorer diğer tarayıcıların yanında kağnıdan beter :D bi mozilla kur bi chrome kur hatta bi opera kur ve sayfa açılışlardaki süre farkına bak:D explorer windowsun sınıfta kaldığı dersi..:D

tamam maç kızma ya;););)neyapacan anlamıyorum ;);)tşk ederm aydınlattıgn için :)

ya abi bak dediğimi yapsın dünden beri 2 kez bu konu için kapayıp açtım bilgisayarı.
bir kezde normal kapadım geldim halen parola istemiyor
chrome kursun.
windows live messenger / araçlar / güvenlik
ilk satırdaki parolamı sor aktif olmasın.
ve e-mail kutusuna tıklasın.ilk başta isterse ( şu an istediği için diyorum.)
adresi yazsın.
parolamı anımsa desin.
ve her çıkışta direkt x'den kapasın. istemiyor parola..

Google Chrome indirmek için tıkla

Neden ınsanlar bu outlook u hala kurmaz anlamadım gıttı 2010 offıce ayar bıle ıstemıyor yanlızca kurulumda şifre ve adres gır yeterlı

Üst Alt