Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Major Depresyon için hangi oranda rapor veriliyor?

ertugrul01

Aktif Üye
Konular
387
Reaksiyonlar
0
arkadaşlar major depresyon için % kaç özür oranı veriyorlar..
lütfen bilgisi olan cevap versin.

ne için alacaksın sen bu oranı önce onu söyle eyer emeklik için veya vergi indirim belgesi almak için istiyorsan ilk kontrolde rapor oranı belirtilmiyor belirli bir gözlem ve ilaaç kullanım sonrası oran veriliyor

neye dayanarak % 90 diyorsun bol keseden salla misali mi?
Psikyatride % 80 dan fazla oran yok. Major depresyon %80 bile vermezler.

bu tanı konduktan kaç ay sonra veriyorlar özür oranı .... ayrıca major depresyon için özür oranı nedir biliyormusunuz. saglık raporu alınacak

bu tanıyı koyan nöroloji doktoru psikiyatri doktoru degil.

fark etmez sonuçta psikolojik rahatsızlığa da giriyor bu. Sen kaç aydır bu rahatsızlık için tedavi görüyorsun?

major depresyon tanısı koyup ilaç yazması 1 hafta oldu. benim ögrenmek istedigi major depresyon için kaç ay sonra doktorlar özür oranı veriyorlar.

ya arkadaşım senin amacın % 40 alıp sınava girmek mi ? daha tedaviye başlıyalı bir hafta olmuş ne kadar rapor oranı alırım diyorsun. sen tedavi degil rapor oranı alma peşindesin.

sana üzücü birde haber vereyim en az 1 sene tedavi olduktan sonra doktorlar psikiyatri raporu veriyorlar yani sen ÖMSS ye giremzsin :)))

neoplis
ya arkadaş bir soru sormuş, cevabını biliyorsan yazarsın.bilmiyorsan susarsın.sana ne adamın nerede kullanacağını.ÖMMS ye gireceğinden sana ne. seni ne rahatsız etti bu.
ayrıca cevap yazma mecburiyetinde yok.

arkadaşım kusura bakma ama senin bu rahatsızlıkla bu kadar kısa sürede rapor alman imkansız zaten majör(ağır) depresyon içindeki bir kişi bir hafata içerisinde internetin başına geçmiş sakat raporu araştırıyorsa ağır depresyonda olduğuna kimse inanmaz ayrıca nöroloji sana nasıl bu tanıyı koyabiliyor ha sakın banada sen ne bilirsin gibi tavırlar yapmayın major depresyondan uzun süre hastanelerde yatırıldım baya bi tecrübem var ağır depresyon geçiren bir insan hayattan tüm bağlarını koparır maddi ve gelecek için hesap kitap yapmaz

NEOPLSE katılmak istmesemde katılıyorum bune kardeşim sınav zamanı yaklaşınca milleti bi rapor telaşı aldı gitti.10 yıl önce kaza yapmış kolu kalmıyormuş bilmem noluyormuş bu güne kadar rapor almamış yeni aklına gelmiş özrü formun çoğu yüzde kaç alırım YÜZDE KAÇ RAPOR ALACAĞINI SORMAK YERİNE GİDERSİN DOKTORA BAKARSIN ORANINA BU KADAR BASİT...ama yok %40 alamayacaksam boşunada uğraşmıyım hesabında millet.

neoplis, haddin olmayan konulara girip gerekli gereksiz cevap yazıyorsun. biraz edepli olun.sen yorum yapma bana

demirc arkadaşım yanlıca sordugum soruya cevap versen olmazmı cevap da vermek istemiyorsan yazı yazmazsın

genelde insanların en büyük sorunu nerde durup durmayacagını bilememesi

ne demek haddim deyil . yukarıda bak ne güzel arkadaşın birisi açıklamış agır depresyon geçiren arkadaş bilgisayar başına oturmuş , ne kadar rapor alacagını hesaplıyor yemezler kardeşim......

arkadaşim bende depresyon hastasıyım major mu bilmiyorum ama devlet depresyondan dolayı engelli kabul etmiyormuş dolayısıyla rapor alamazsın bana doktorum dedi bu 1 sene önceydi yasalar deiştimi bilmiyorum inş. şansın hala vardır:):)

neoplis; gereksiz yere yorum yazıyorsunuz uzatmayın artıkyorum istemiyorum sizden

en az bir sene ve kullandığın ilaçlara bağlı. yüzdeliği malüliyet cetvelinde yazılıdır. %70 ama bu rapor s.g.k tarafından yüzdeliği indirilebilirde çünkü s.g.k yüzdelikleri onlar belirler kesin yükseltmezler %70 ten, ama düşürebilirlerde gönderilen raporda kullandığın ilaçlar kaç sefer hastahanede tedavi görmüşün kaç senedir bu teşhis sende var ona göre değerlendirirler bunlarda 3 doktordur. yani senin anlayacağın 2 doktor evet derse sorun yok oy çoğunluğuna bağlı. adalete bak.

Ben 1.5 yıl epilepsi tedavisi gördüm daha sonra psikiyatri depresyon teşhisi ile 100/40 rapor verdi hala tedavi görüyorum aralık ayında rapor yenilenecek

arkadaşım bende ptsb depresyon kısacası ruh saglıgım bozuk şizofreni tanısı bile aldım defalarca hastenede yattım oyle 10 gunde ozur oranı belirleyecek bir doktor yok sen hastanede yatacan kaç yıldır ilaç kullanıyon ona bakaçaklar 3 hasteneden maluluyet raporu aldım tedavimin 6 senesinde olmadı universitede tedavi oldum yani sordular öyle oran veriliyor 10günluk tedaviyle oran vermezler ben onsenedir tedavi görüyorum çok atak geçirdim çok zor günler geçirdim hala raporu bozarlar diye korkuyorum 4 hasteneden atipik psikoz raporum var calışamaz diye adlitıpda onayladı atipik psikoz diye sen gelmişsin 10 gunluk tanıyla rapor istiyorsun hastenede yatacan şoka girecen ondan sonra çıkacan tekra yatacan gene çıkacan geneyatacan ondon sonra heyet uygun görürse özürlü raporu verecek bu kadar benim yaşadıklarım

Git yalvar yakar rapor al acilen sinava gir memur ol sonra ilaca fln gerek yok iyi olursun

hastalıgı yaşayan bilir öncereri rapor aklına gelmez hiç birşey aklına gelmez hatta sen iyiyim dersin millet sana hastabu der zorla yatarsın hastanede 10 günluk tanıyla rapor olmaz

Depresyon ilacini 6 ay kullandigina dair hastaneden rapor alman gerekiyor. Psikiyatriden anca o sekilde minimum bi oran alabilirsin

Ben bir yildir psikopatik agir depresif nobet icin fulsac kullaniyorum

ertugrul01

majör depresyon uzun süreli(kronik) ağır depresyon çeşidi..diğer depresyon türünden ayrılıyor bu yönüyle...majör depresyona rapor ve oran veriliyor..oranı nı bilmiyorum ama..birde uzun bir tedavi sürecinden sonra rapor verirler psikiyatride.

selo_selo07

Psikotik belirtisiz ağır depresif nöbette, ağır belirti veren depresyon nöbetleri belirgin oluyor.

Benim teshisim psikopatik agir depresif nobet .. bir yildir ilac kullaniyorum fulsac 50 arastirma hast.doktoruna gidiyorum.majormu bu

Merhaba anti anti depresyonum var bir yıl ilaç kullandım fakat rahatsızlığım devam ediyor %kaç heyet raporu alabilirim

Üst Alt