İlk olarak çocukluk yıllarımda okb ve panik bozukluk yaşamaya başladım sonraları bu panik ataklara döndü bir çok psikyatri doktoruna gittim çeşitli ilaçlar kullandım bunlar genelde hep özel doktordu.Hastanelere süre kısıtlılığı olması, randevu bulamamam ve çok ilgilenmemeleri sebebiyle pek gitmedim.15 yıldır bu saydığım hastlıklarla beraber majör depresyon yaşıyorum ilaçları bazen bırakmış olsamda uzun süreler ilaç kullandım bu hastalıklar tamamen geçmiyor bazen biraz daha iyi oluyorum ama sonra tekrar başa dönüyor kötü oluyorum ilaç kullandığım halde bir türlü iyileşemiyorum.Bu tarz hastalıkları yaşayanların engelli raporu aldığını bile daha yeni öğrendim.Benimde yıllardır bunu yaşadığım için ilaçlarla da bir türlü düzelmediğim için en azından yüzde 40 engelli raporu almam gerektiğini düşünüyorum yaşadığım şeyleri de tam olarak anlatıp aktaramıyorum bu arada bu da bir sorun bende.Şuan 29 yaşındayım liseden ve üniversiteden bu tarz sorunlarım yüzünden geç mezun oldum henüz askerlikte yapmadım bu raporu askerlik için ve e kpss'ye girebilmek için kullanmak istiyorum.Böyle tecrübeleri olanlar var mı bana rapor verirler mi yoksa özele gittiğim için hep vermezler mi ?