Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Major depresyon, yaygın anksiyete ve okb hastası kardeşimin tavırları..?

blckroseimmortl

Yeni Üye
Konular
3
Reaksiyonlar
0
Merhaba arkadaşlar kardeşim major depresyon yaygın anksiyete ve okb hastası 10 yıldır paxera 40 ve tranko buskas kullanmakta. Son zamanlarda her saat değişen duygular içinde. Bazen bakımlı şekilde gülerek işe gidiyor, dönüşte en küçük şeye sinirlenip kendini dağıtıp geliyor. Eşine çok bağımlı, eşi onunla ilgilendiğinde çok mutlu, ama 1 saat göremezse kriz geçiriyor ve başkasıyla konuştuğunu düşünüyor. Ama eşi eve gelince hiçbir şey olmamış gibi davranıyor gülüp konuşmaya devam ediyor. Psikiyatristine gideceğiz ama böyle durumda olanlar fikirlerini paylaşabilir mi

Bende 10 buçuk yıldır düzenli tedavim mevcut.
Rexapin 10mg+20mg
Paxera 40mg
Dideral 40mg

Asperger Sendromu
Organik Olmayan Psikoz
Obsesif Kompulsif Bozukluk

Ay dünya vazo beni anlayacak bir siz varsınız valla aynı sayılırız.

Bipolar ama hızlı Fast cycle olma ihtimali var.

Anksiyete, biraz hayat hikayem

Hayatım boyunca çok kötü çevrede yaşadım maddi olarak iyi değildik okul hayatım boyunca dış görünüşten dışlandım kimseyle konuşmadım arkadaşım olmadı sözlü ve fiziksel şiddete maruz kaldım int*har teşebbüs oldu. Ailem katıydı hiçbir şeye izin vermezdi annem okb li bana zarar gelecek diye evden çıkarmazdı beni hep takip ederdi. Çok bi çocukluk yaşamadım. Üniversite de evden ayrılmak zorunda kaldım yurtta oda arkadaşımın baskıları ve aldatılmam sonucu çok kötü oldum 9ay sadece aynı yatakta yattım odadan dışarı çıkmadım yemek yemedim ve 20 kilo verdim okulu bıraktım döndüm 2 yıldır ilac tedsvisi görüyorum paxera 30 dideral 40 tranko buskas. çok ilerleme var eskiye göre şükür ama şuan nötr durumdayım ne iyi ne kötü boşlukta hissediyorum son zamanlarda vücudum kasılıyor özellikle uyurken ve gözüm seyiriyor doktor ilaçlar devam + psikoterapi al dedi hayatım boyunca böyle mi olcak siZce doktoru değiştirmeli miyim ilaçlar konusunda da daha etkilisi var mıdır doktora gidecem ama randevu çok sonraya verdi🙏🏻 buraya kadar okuyan herrkeze teşekkürler 🙏🏻

Benzer durumları bende yaşadım, okulu bırakmak zorunda kalmak sonraki hayatında kötü oluyor. İntihar teşebbüsü ciddi bir durum sen doktorunla iletişim halinde ol, randevu bulamıyorsan sana toplum ruh sağlığı merkezini önerebilirim, hem sıra beklemezsin hemde geniş sürede kendini ifade edebilirsin, şunu da bil yalnız değilsin idare etmeyi öğren hayat bir şekilde geçiyor, sağlıcakla kal

Üst Alt